Jaký bude podzim s Primou love?

Prima love se stejne jako ostatní kanály Primy připravuje na podzimní novinky, na které se samozřejmě můžete těšit i vy. Co na Prima love uvidíte?

Hned na začátku vás můžeme potěšit zprávou, že vaše oblíbené pořady se na Prima love objeví znovu, bude ale i spoustu novinek!

Oblíbená pečící show Božské dorty od Markéty se vrací a znovu ji uvidíte v pondělí večer. Na rozdíl od amerických cukrářů Markéta nepoužívá složité přístroje ani náročné technologické postupy. Pečení s ní tak zvládnete s běžným vybavením kuchyně, které máte doma. Božské cukrářce bude tentokrát více pomáhat její dcerka Sarah, ale i na kamaráda Michala nějaká práce zbyde.

Sladké pondělí pokračuje i po Markétě

Hned po božské Markétě uvidíte novou reality show Fantastické bonbóny. Obchůdek s laskominami vám bude připomínat království Willyho Wonky. Ale i za těmi nejsladšími bonbóny se skrývá tvrdá práce a stres prameníci z bláznivých nápadů zákazníků.

V úterý budete utíkat s Kůstkou před zákonem!

Sběratelů kostí není nikdy dost, proto vám přinášíme novou osmou sérii dalších 24 bizarních případů. Dr. Kůstka Brennanová je navíc na útěku, protože byla falešně obviněna z vraždy.

Středa s moderním Sherlockem Holmesem!

Detektivní středa může společně s tímto názvem připomínat starou Anglii. Chyba lávky. Na Prima love uvidíte moderní verzi napínavých příběhů Sherlocka Holmese: jak prosté, který bydlí v New Yorku. A jeho Watsonem je žena! Seriál se mezi loňskou silnou americkou konkurencí ujal více než dobře, proto jsme vám nemohli odepřít právo vidět to nejlepší, co americké seriály nabízejí.

Čtvrtek se ponese v duchu úchylek

Oblíbený americký dokument a roztodivných úchylkách uvidíte znovu ve čtvrtek večer. Lidé, kteří jedí všechno možné a nemožné a dělají to, co by vás ani nenapadlo. Hned po Nejšílenějších úchylkách uvidíte pátou sérii seriálu Castle na zabití. K zabití budou mít ti dva (spisovatel a detektivka), ale hodně daleko, jejich vztah se prohloubí opačným směrem...

Filmové pátky a soboty

Během odpočinkových dní vás po náročném pracovním týdnu uchlácholíme zajímavými filmy, které vám nabídnou nové zážitky a prožitky. Na neděli to budete potřebovat!

Neděle bude bez cenzury s Gigoly!

Nová reality show Gigolové vám ukáže život těch nejlepších gigolů v Las Vegas. Reality show je jedna z mála, která není cenzurovaná, takže se můžete těšit na opravdu peprné záběry! Hned poté uvidíte anglický seriál Tajný deník Call girl, který není rozhodně jen o sexu.

Každý den kromě neděle se také můžete v podvečer těšit na Vyvolené.

Těšte se na podzim s Primou love, která vás nenechá ani chvíli v klidu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.