Jaké nehty jsou nejdelší na světě?

Tento čtvrtek Prima love uvede Nejšílenější úchylky ve 20.15. V dokumentu uvidíte čtyřiapadesátiletou Ayannu, která má tak dlouhé nehty, že i obyčejná chůže je problém. Víte, jaké jsou nejdelší nehty na světě? Seznamte se s další milovnicí vlastních nehtů!

Nejšílenější úchylky v minulých řadách ukázaly, že Ayanna není jediná, jež si "ulítává" na svých dlouhých nehtech.Tkaová je i Jazz.

Jazz je docela obyčejná žena, která se ráda stará o sebe i o svou rodinu,kromě toho je jí čtyřicet osm let, a už dvacet dva let nechává narůst nehty.

Nejdelší nehty na světě? Něco kolem metru!

Nejdelší nehet na měří 61 centimetrů. Když délky jejích zahnutých nehtů sečtete, zjistíte, že dohromady měří 5,8 m. Držitelkou rekordu nejdelších nehtů na světě je však Lee Redmond. Nechala si své nehty růst více než třicet let. Dohromady měřily přes osm metrů a ten nejdelší na palci měl 91 centimetrů. Před třemi lety o své nehty přišla kvůli vážné autonohodě, sama se však rozhodla, že si je do původní délky narůst nenechá. Prý proto, že teď může dělat hodně věcí, které vykonávat dříve nemohla. Po pravdě, dalších třicet let by už nejspíš nestihla...

Jak se žije s nejdelšími nehty?

Jazzin manžel vypráví, jak Jazz trvalo dvacet let, než se naučila dělat běžné činnosti. Vyťukat zprávu do mobilu? Umýt nádobí? To je pro Jazz úkol, který jí může trvat třeba i hodinu. „Lidé se mě často ptají, jak vykonávám potřebu na toaletě," směje se Jazz.

Kvůli své touze mít ty nejdelší a nejhezčí nehty je rozhodnutá týdně utratit až 250 dolarů. Průměrný čas na její manikúru je šokující. Jazz trvá osm až deset hodin.

Jak na takto dlouhé a zakroucené nehty reaguje její okolí? „Někdy jsou lidé nepříjemní, říkají, že jsem odporná. Mám problém hlavně s ženami, koukají na mě jako na nějakou atrakci z obludária," vypráví, ale je rozhodnuta si nechat nehty růst dál.

Průměrně se na nehtech nachází více jak 10 tisíc bakterií. Většina z nich právě pod nimi.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.