Jak jsem poznal vaši matku: Neilovi se daří v osobním životě

I po konci deváté řady HIMYM je herec, zpěvák a moderátor Neil Patrick “Barney” Harris stále “na očích”. Což potvrzuje i jeho fajnový příspěvek z minulého týdne. Co se „Barneymu“ zadařilo? Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete denně vídat na Prima love.

Bývalá hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku po pracovní stránce rozhodně nezahálí. V každém případě je pro něj vždy důležitá rodina, kterou se na rozdíl od jiných celebrit nestydí ukazovat na sociálních sítí. Naopak, na Instagramu se dozvíte, že Patrick s rodinou s dvěma malými ratolestmi tráví každou volnou chvilku.

3 000 000 folowerů

Neil se před pár dny pochlubil třemi miliony followerů na Instagramu. A pojal to s vtipem sobě vlastním.

Valentýn se svým nejlepším manželem

Krom toho však Neil do světa vyslal i pořádnou porci lásky. Jednak se pochlubil, jak slavil Valentýna se svým mužem, hercem Davidem Burtkou, s kterým sdílí lože už deset let.

Valentýn se nakonec nevyhnul ani jejich dvojčatům. Patrick si zakládá na společných večerech u obrovského stolu v kuchyni. Takové obrazy příprav totiž, když si pečlivě projdete jeho Instagram, uvidíte poměrně dost často. Třeba ten halloweenský byl poměrně bohatý.

Neil Patrick Harris a valentýnský večer, foto: Instagram.com

Charita s myšáckýma ušima

A na závěr trošku dobré vůle. Neil se zapojil do charitativního projektu vedeného poměrně originálním způsobem. Pointa? Za každou fotku s ušima Mickey Mouse zveřejněnou na Instagramu, Facebooku nebo Twitteru do 14. března věnuje Disney určitý obnos na charitu – do výše milionu dolarů.

Jak jsem poznal vaši matku můžete denně vídat na Prima love ve 13.55 a 14.25 a 19.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.