Inspirujte se módou Super Drbny! Jak se obléká Blair?

Blair Waldorf, dívka pocházející z Upper East Side, která svým životem dává podněty k tomu, aby o ní Super drbna informovala všechny NewYorčany. Její život je jedno velké drama. A svou roli královny dramatu zúročila i v módě.

Prima love vysílá každou sobotu v 9:25 šestou a poslední řadu amerického seriálu Super drbna. Ten vám pokládá svět mrakodrapů, luxusních bytů a šatů v neposledmí řadě. V té první totiž stojí zhýralý svět zbohatlických rodin v Upper East Side. Jedna z hlavních postav Blair Waldorf je dcerou známé návrhářky a bohatého tatínka. Je umíněná a jak sama říká, vždycky dostane to, co chce. Jejím panem Božským je charismatický Chuck Bass, který má v sobě tolik démonů, že bychom je ani nespočítali.

Perly a Chanel, to je oč tu běží

Blair je stará manipulátorka, která dokáže spřádat plány na zničení Pentagonu. Věřte, že s jejím nasazením by se jí to povedlo. Svoje plány spřádá v těch nejelegantnějších outfitech světových znček. Už na první pohled je vidět, jaká značka ji ovlivňuje nejvíc. Je to nikdy nestárnoucí elegance šatů a kostýmků Chanel. Na Blair nikdy neuvidíte krátké minisukně, naopak. Škarohlídí by mohli namítnout, že se obléká jako stará mladá. Jenže kolová sukně do půli lýtek společně s jejím mladým věkem udává skvělý konstrast, který funguje.

Značka Chanel má jednu velkou výhodu, narozdíl od sexy Versace, které většinou nosí dobře vypadající třicetileté ženy (čti s vynikající postavou, které upnuté šaty s výstřihy rozhodně potřebují), je Chanel pro každý věk. Samozřejmě, není to streetstylová móda, ale čistá elegance zavánějící těmi skutečnými dámami ze dvacátých let. A přestože Blair Waldorf přemýšlí, jak zničit svět, dělá to s perlami a kostýmkem Chanel. Je bělostná pleť, hnědé vlasy a panenkovský výraz jsou společně s jejími šaty těmi největšími komplici.

Podívejte se na její nejlepší outfity, které v seriálu Super drbna uvidíte:

Sledujte seriál Super drbna každou sobotu v 9.35 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.