Ideální dovolená našich hvězd

Kde a s kým by najraději trávili dovolenou představitelé hlavních postav seiálů Aféry a Ošklivka Katka?

Prima LOVE pro vás připravila Léto ALL INCLUSIVE plné skvělých seriálů.

Co si pod pojmem dovolená all inclusive představují Pavel Kříž, Kristýna Fuitová Nováková a Lukáš Hejlík?

Pavel Kříž

Pod termínem dovolená all inclusive si představuji takovou dovolenou, během které bude o mě kompletně pečováno. Ideální by bylo, kdyby se někdo postaral i o vyřízení všech mých e-mailů.

Kristýna Fuitová Nováková

Pod tímto pojmem si představuji dovolenou, která bude zahrnovat ubytování a jídlo a pití k dispozici po celý den. Kdyby bylo podle mého, mohlo by to zahrnovat i např. prázdnou pláž jen pro sebe:)

Lukáš Hejlík

To jsem ještě nezažil, proto se mi bude hezky představovat. Krásné, členité místo se spoustou knížek, s výbornými restauracemi a krásnými ženami, které vzrušují chlapy, co si čtou. Dovolená, kde se ztratíte v čase. Chystám se na plavbu velkou lodí a jsem z toho výletu nadšený. Knížky vezu, restaurace je tam skvělá – a co ty ženy, napíšu až později.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.