I na sukničkáře Barnyeho párkrát došlo. Do jakých žen se zamiloval?

Sukničkář, děvkař, supersvůdce... na Barneyho zálibu v balení žen lze nahlížet různě, i on má však city. A během populárního seriálu Jak jsem poznal vaši matku si střihl i pár dlouhodobých vztahů. Kdo byly jeho osudové ženy?

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku můžete vidět pravidelně každý den v 19.20 a 19.50 na Prima love.

Shannon

První Barneyho vážná známost mu dala co proto. Ještě před seriálovými událostmi v roce 1998 randil s dívkou jménem Shannon. Působili u mírových sborů a plánovali odjet pomáhat do Nikaragui – Barney se své pozdější verzi vskutku nepodobal.

Nakonec však zjistil, že ho Shannon podvádí, což ho dost dostalo... Později je ale osud svedl ještě dohromady. Byť velice krátce.

Robin

Osudová Robin Scherbatsky. Nejenže okouzlila Teda Mosbyho, ale i Barneyho Stinsona. A je důkazem, že přátelství nemusí jít pod drn, ani když se do toho zamíchá nějaká ta láska. Barney a Robin spolu začali randit v páté sérii, napoprvé jim to však úplně nevyšlo a momentálně mají nějakou dobu pauzu. Ale nebojte. Dostanou ještě velkou šanci!

Kdo ho čeká?

Barney mezitím rozhodně dlouho sám nezůstane a i v šesté řadě, která na Prima love aktuálně běží, ho dokonce čeká další vážný vztah! A nebude jediný. Sbalí ho dotyčná co nevidět, nebo si Barney Stinson na svou novou "vážnou" partnerku ještě chvilku počká?

Odhalíte ve středu 19.20 a 19.50 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.