I motorismus může být sladký! To vám ukážou Božské dorty

Duff z reality show Božské dorty dostane perfektní zakázku. Klienti chtějí vytvořit dort, který bude připomínat šlehající motor. Že i motorismus může být sladký, se přesvědčíte na Prima love ve 20.50. A nechte se od nás inspirovat!

Duff má prostě na speciální zakázky extrémní štěstí. A motorismus bude to poslední, co mu bude dělat vrásky na čele.

Opět uvidíte několik speciálních zakázek. Duff totiž pozval skupinku dětí, kterým ukáže, jak se dělají růže, a naučí je zdobit dorty. Dále je tu zadání od restaurace Phillips, která slaví 50 let. Vznikne dort s vědrem, mnoha kraby a kukuřicemi, které se ke krabům podávají. Restaurace se totiž specializuje na mořské plody. U Phillipsových sklízí veliký úspěch a na oslavě se s majiteli chvíli rád zdrží.

Dort budou dodělávat v hotelovém pokoji

Poté už s Geoffrym odlétají do Los Angeles, kam vezou rozdělaný dort. Musí ho dokončit do 48 hodin a využijí k tomu hotelový pokoj! Během pobytu Duff ještě stihne jednu dobročinnou akci a navštíví bratra. Geoffry zatím pracuje sám. Dvojici přijíždí na pomoc dobrý kamarád a 16 hodin před začátkem show už jen ladí detaily…

Podívejte se na dorty pro muže a děti, kteří by takový motoristický dort ocenili víc než klasiku:

Reality show z naprosto sladkého prostředí můžete vidět dnes už od 20.15. Reality show Úžasné dorty tentokrát dostanou zakázku vytvořit dort pro americké námořnictvo. Ve 20.50 už uvidíte Božské dorty!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.