Hvězdu 90. let uvidíte v Džungli rtěnek!

Tahle dáma patří k hollywoodským veteránkám s dlouhou a úspěšnou kariérou! Brooke Shields, která září v seriálu Džungle rtěnek, se v showbyznysu pohybuje doslova od dětských let. Pojďte si připomenout některé její slavné role! Další díl seriálu Džungle rtěnek uvidíte v úterý od 22.10 na Prima Love.

Provokativní záležitost

Brooke odstartovala svou hereckou kariéru poměrně kontroverzně – a to rolí v historickém dramatu Děvčátko, kde ztvárnila Violet, předčasně vyspělou dceru prostitutky v podání Susan Sarandon. Film byl poměrně hanbatý, Brooke asi dvanáctiletá a natáčení vzbudilo určité “pohoršení.” Mimochodem o roli Violet se ucházely i Melanie Griffith a Linda Blair – zatímco Melanii však bylo v té době už zhruba dvacet, Blair je o šest let starší než Brooke.

Modrá laguna

Celkem pikantní byl i další film, v němž se mladičká Brooke objevila. A to slavná Modrá laguna o dvou dětech-trosečnících, které samy vyrůstají na opuštěném ostrově.

Herečce bylo v době natáčení snímku s řadou milostných scén kolem patnácti, po tropickém ráji pobíhala polonahá a, co si budeme povídat, moc jí to slušelo. V pokračování Návrat do Modré laguny pak podobnou roli ztvárnila počátkem 90. let jen o málo starší Milla Jovovich.

Správná Susan

Brooke patří k herečkám, které to i přes brzký start vzaly zodpovědně a dokončily školu – dokonce promovala na Princetonu. Ani pak však na kariéru nezanevřela a prošla řadou televizních show, z nichž nejslavnější je patrně Správná Susan. Brooke v hlavní roli novinářky, která doslova před oltářem opustí bohatého snoubence a musí si vybudovat zbrusu novou existenci, bavila fanoušky po čtyři roky a získala dvě nominace na Zlaté glóby.

Maniak

Uniknout by vám neměl ani thriller Maniak, kde se Brooke objevila po boku začínající Reese Witherspoon. Zápletka? Mladičká sotva gramotná dívka unikne peklu patologické rodiny, aby se dostala do průšvihu, když v sebeobraně postřelí psychopatického vraha a je zatčena za pokus o vraždu… Brooke je tu jako Mimi, manželka postřeleného vraha, který se vydává za "oběť".

Džungle rtěnek

A teď hurá k seriálu, který zrovna frčí na Prima Love. O čem je? O třech kamarádkách, které patří k několika desítkám nejúspěšnějších žen v New Yorku, ale i tak to nemají úplně jednoduché. Od koho to je? Z pera autorky slavného Sexu ve městě! Brooke si tu zahrála jednu z hlavních hrdinek Wendy Healy.

A (nejen) její osudy můžete sledovat v úterý od 22.10 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.