Hvězda ze seriálu Myšlenky zločince přijala nebezpečnou internetovou výzvu

Matthew Grey Gubler, jinak také známý jako technofob dr. Spencer Reid z amerického seriálu Myšlenky zločince, má trochu temnou mysl. To ví všichni jeho fanoušci. Minulý týden se na internetu rozšířilo video, kdy se Matthew pustil do nebezpečné "skořicové výzvy", která může stát člověka život.

Matthew hraje už deset let tak trochu nepoužitelného Spencera Reida, který má kromě několika titulů PhD. také několik osobních démonů, jako je třeba schizofrenie (zděděná po jeho matce) nebo drogy. Není známo, že by samotný představitel seriálové role něčím tak nebezpečným trpěl i ve svém reálném životě, ale fanoušci o něm vědí jedno: nezkazí žádnou legraci. A tak když byl požádán o to, aby vyzkoušel polknout bez vody velkou lžíci skořice, šel do toho bez váhání.

Tichý zabiják skořice

Tzv. "cinnamon challenge", která se jako lavina šířila internetem už v roce 2012 může být pořádně nebezpečná. Na internetu můžete vidět přes několik desítek tisíc videí na toto téma. Ač se to zdá na první pohled velice humorné, skořicová výzva může být i pořádně nebezpečná. Tento druh koření se totiž rozhodně rychle nerozpouští a může uvíznout v hrdle a vyvolat kašlání, dávení a dokonce i zvracení. Lékaři varují, že to může být nebezpečné, protože skořice může zabránit vzduchu dostat se do plic. Na první pohled zcela obyčejná lžíce populárního koření může způsobot dokonce i udušení.

Skořicová výzva byla tak populární, že americké školy dokonce musely e-mailovat rodičům, aby dětem vysvětlily nebezpečí plynoucí z polykání skořice nasucho. I přesto to Matthew Grey Gubler společně s přáteli a se džbánem vody vyzkoušel. Má sice o pár let zpoždění, ale společnost tím pobavil.

Jak vypadala přímo jeho reakce? Podívejte se tady:

Jako každý týden na Prima love uvidíte toto pondělí Myšlenky zločince ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.