Hvězda Sherlocka se zastala nahotinky Jennifer Lawrence

Natalie Dormer alias Mrs. Moriarty v seriálu Jak prosté zažívá skvělé časy. Vedle účinkování v tomto úspěšném seriálu hraje jednu z ústředních rolí ve Hře o trůny a též v hollywoodském blockbusteru Hunger Games – Mockingjay. A právě své parťačky z filmu Jennifer Lawrence se před pár dny zastala.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Právo na soukromí

Dvaatřicetiletá kráska totiž striktně odsoudila zloděje, kteří se před časem Jennifer Lawrence a několika dalším hvězdám nabourali do počítače a ukradli a zveřejnili jejich nahé fotky. "To, čím si prošla Jenn, je strašné," uvedla herečka pro magazín Nylon. Nemyslím si, že existuje míra slávy, která opravňuje tento způsob invaze do soukromí, o porušování zákonů nemluvě. Myslím, že se lidé potřebují,prohlásila Dormer, kterou můžete pravidelně sledovat v seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté. Zde hraje zločinnou ženu, po které Sherlock pátrá pravidelně. Moriarty je jedna z jejích dalších seriálových rolí, diváci ji mohou ovšem znát i ze seriálu Hra o trůny.

Přítel režisér

V seriálech a snímcích se Natalie odvážnějším scénám nevyhýbá – ostatně ve svých nejslavnějších rolích ztvárňuje inteligentní a protřelé hrdinky, které jsou zároveň patřičně sexy. V reálu ji však "nahé" problémy a skandály (alespoň zatím) míjejí.

Jejím dlouhodobým partnerem je režisér Anthony Byrne, s nímž se před třemi lety dokonce zasnoubila. Ovšem co se práce týče, čeká ji v dohledné době další pikantní role – má ztvárnit hlavní postavu v biografickém počinu BBC věnovanému "skandalistce" 18. století Lady Worsley. Vášnivá a odvážná dáma se mimo jiné zúčastnila soudního procesu, kde vyšla na světlo fakta o desítkách jejích milenců i milostném trojúhelník, v němž byla zapletena ona, její muž a manželův velice dobrý přítel.

Co tentokrát uvidíte v Sherlockovi?

Ale nyní zpátky k seriálu Jak prosté. Tentokrát Holmes a Watsonová řeší případy ubitých žen, které nesou známky pokousání člověkem. Co nebo kdo za neobvyklým případem stojí?

Uvidíte ve středu ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.