Hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku se vdala dvakrát za stejného muže!

Krásná zrzka ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku má stejně jako v seriálu štěstí na chlapy. Svůj slib, který si se svým manželem už před deseti lety dali, si znovu pojistili na Havaji. A to ji její manžel na poprvé odmítl...

Alyson Hannigan, dnes už 39letá herečka, se nejvíce proslavila díky své slavné větě ve filmu Prci, prci, prcičky (1999) o praktikách s flétnou na hudebním táboře. Avšak mnozí ji známe ze seriálu Buffy, přemožitelka upírů, kde si zahrála nejprve plachou šprtku a posléze mocnou čarodějku a zároveň lesbičku.

Budoucí manžel ji nejprve odmítl

V tomto seriálu se také seznámila se svým budoucím mužem Alexisem Denisofem (47), kterého zde poprvé pozvala na rande a on překvapivě odmítl, z toho důvodu, že nerandí s někým, s kým pracuje. Nakonec se ale stali dobrými přáteli, což vyústilo i v romantický vztah a v roce 2003 si dokonce řekli své ano.

Alyson Hannigan a její seriálový manžel

Přesně po deseti letech se rozhodli tuto šťastnou událost zopakovat a uspořádali obřad znovu. Obřad proběhl velmi intimně pouze za přítomnosti jejich dvou dětí a západu slunce. Oba dva na sobě měli bílou barvu a kolem krku věnec z květin, protože se vše odehrávalo na pláži na Havaji. Oba dva doufají, že za dalších deset let si to znovu zopakují.

Jak se před diváky seriálu tutlá těhotenství?

Ze šťastného manželství Alyson a Alexise vzešly dvě děti, čehož využili i tvůrci seriálu Jak jsem poznal vaši matku, kde je v 7. sérii postava Lily a zároveň i Alyson těhotná. Ale jak to tvůrci vyřešili s prvním těhotenstvím Alyson ve 4. sérii?

Jednoduše: jednou schovali její bříško za velkého krocana, kytaru nebo basketbalový míč, ale většinou ji zabírali jen od hrudníku nahoru a ve volném oblečení. I když zde Alyson trochu přibrala, nikdo z diváků si toho nevšiml, takže Alyson mohla natáčet téměř do posledního dne. Alyson a Alexis jsou tedy pyšnými rodiči dcerek Satyany a Keevy a navíc se stali kmotry syna scenáristy seriálu Buffy, přemožitelka upírů Joshe Wedona.

Sledujte Alyson alias Lily v Jak jsem poznal vaši matku v 19.25 na Prima love!

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.