Hvězda seriálu Castle na zabití si užívá Evropy! Jak to vypadá?

Pořádně dramatické je pokračování dvoudílu v rámci 7. řady Castla na zabití. Richardu Castlovi totiž unesli jeho milovanou Kate! V reálu si představitelka Kate Beckett Stana Katic udělala výrazně příjemnější výlet. Před pár dny navštívila Evropu!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Zoufalý Castle spolu s jejími kolegy pátrá po zmizelé Beckettové. Tyson se domnívá, že ho má dokonale v hrsti, ale pro tentokrát se krutě mýlí... Více uvidíte v úterý večer na Prima love!

Město lásky

A co dělala sedmatřicetiletá herečka momentálně? Stana Katic se vydala do sladké Paříže. A protože je poměrně aktivní na Instagramu, neváhala a o několik skvělých zážitků a momentek se štědře podělila i se svými fanoušky.

Spousta dobrot

Stana tak svým příznivcům třeba ukázala, že si – navzdory útlé postavě – potrpí na dobré jídlo, sladké nevyjímaje. A v Paříži si ho zřejmě opravdu užívala.

Umění i romantíika

Vedle gurmánství však Stana jako správná turistka nezapomněla ani na kulturu a zdokumentovala třeba svou návštěvu Louvru nebo romantických uliček a zákoutí. A náladu jí prý nezkazilo ani deštivé počasí. Ostatně má to aspoň atmosféru, ne?

A nechyběla ani nějaká ta ochutnávka pařížského nočního života.

Na závěr se pak půvabná herečka podělila i o krásnou fotku téměř v negližé! Jak francouzské...

Castla na zabití uvidíte v úterý ve 20.15 na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.