Hvězda Rizzoli&Isles si našla v seriálu novou roli

Nejen herečkou a modelkou je představitelka detetektivky Jane Rizzoli Angie Harmon. V brzké době ji totiž čeká další práce! A má co do činění právě s populárním krimiseriálem. Další díly seriálu Rizzoli&Isles: Vraždy na pitevně každé úterní a středeční odpoledne na Prima love v 15.15.

Jubilejní překvapení

Takže za prvé – seriálové hrdinky Jane Rizzoli a Maura Isles už spolu na jaře oslaví stovku. A právě jubilejní epizodu nebude režírovat nikdo jiný než Angie Harmon. Natáčení 8. dílu finální 7. řady je naplánováno na květen. A herečka, která si zahrála v jedné z epizod seriálu i se svou dcerou, tím prý splní další ze svých snů.

“Vždycky jsem chtěla režírovat a myslím, že když jste tak dlouho v branži jako já, je to přirozený vývoj,” popsala Harmon magazínu Variety. Na jaře si přitom neodbude režijní debut, neboť má za sebou už krátký snímek Stockholm.

Musela si počkat

Vyzkoušet si režii epizody Rizzoli&Isles prý Harmon chtěla už mnohem dřív, ale dosud jí v tom bránil nacpaný časový rozvrh. Teď má však zřejmě volněji a vrhá se tak do dalšího pracovního dobrodružství!

Hvězdy za kamerou

Ostatně není jediná! Režii dvou epizod seriálu Jak prosté si zkusila třeba i herečka Lucy Liu, jež v něm ztvárňuje doktorku Joan Watson. Podruhé v rámci seriálu stála za kamerou v případě 14. epizody 3. série, kterou jste mohli na Prima love vidět 16. března. A režisérskou zkušenost během natáčení seriálu Sběratelé kostí nabrala i jedna z jeho hlavních hvězd David Boreanaz.

Seriál Rizzoli&Isles: Vraždy na pitevně si můžete pustit každé úterý a středu na Prima love v 15.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.