Hvězda Rizzoli & Isles má párty podzim! Pařila i s hvězdou Chirurgů.

Po parádních prázdninách v Evropě skočila představitelka Maury Isles Sasha Alexander rovnýma nohama zpátky do “běžného” života, extra šok z pracovního kolotoče ji však patrně nečekal. Září jí totiž zpestřilo minimálně několik společenských událostí, na kterých jí to moc slušelo.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Kráska v modré

Na Entertainment Weekly Emmy párty tak například představitelka brilantní patoložky vyrazila v šik modrých šatech, v nichž ukázala parádní figuru!

A to, že se nebojí ani světlých odstínů a sedne jí třeba i taková růžová – a volánky k tomu – potvrdila na Showtime Emmy Eve párty. Tady se navíc vyfotila i se známými z branže. Konkrétně například s britskou herečkou a zpěvačkou Emmy Rosum, kterou si můžete pamatovat z filmů Fantom opery, Den poté nebo Tajemná řeka a hraje také v seriálu Shameless.

Vyfotila se i s Laurou Carmichael alias někdejší Lady Edith v seriálovém hitu Panství Downton a také s Jessicou Capshaw, kterou můžete vídat každou neděli na Prima Love jako doktorku Arizonu Robbins v seriálu Chirurgové!

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.