Seriály a filmy

21. července 2015 08:00

Petra Kloidová

Hvězda Jak jsem poznal vaši matku chystá nový film a žije naplno!

Vlasy barvy ohně, úsměv od ucha k uchu a neutuchající chuť nakupovat. Taková je Lily ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Její představitelka Alyson Hannigan má život daleko divočejší. Přesvědčte se sami.

Ačkoliv je v seriálu Jak jsem poznal vaši matku Lily Aldrin několik řad zadaná, ale bezdětná, její představitelka Alyson Hannigan během natáčení porodila rovnou dvě děti a svatbu si střihla ještě dřív. Alyson je zkrátka živel. Než uvidíte další díl Jak jsem poznal vaši matku, v němž zábavná rusovláska nepochybně opět zazáří, mrkněte na pár zajímavostí z jejího soukromí i její nový počin.

Slavné kamarádky

Už jednou jsme vás informovali o tom, že Alyson, i když na to tahle křehká žena vůbec nevypadá, má slabost pro rockery. Proto není divu, že jedna z jejích dobrých kamarádek je rebelka a hlavně zpěvačka Pink! Obě dámy spolu sdílejí nejen mateřské radosti, ale i jiné zábavy.

Pink in red. Model Johanna Johnson

Mimochodem, Pink má dcerku Willow a stejné jméno nosila i postava ztvárněná Alyson Hannigan ve slavném seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Náhoda?

Je zastánkyní přirozeného porodu

Alyson Hannigan a její manžel

Obě své děti rodila herečka doma! Yahoo Parenting nedávno popsala i důvody – nesnáší nemocnice a děti chtěla přivést na svět v místě, kde se sama cítí nejlíp. Zároveň ale uvedla, že si je vědoma toho, že to není volba pro každého. Jednačtyřicetiletá herečka má dvě dcerky. Zatímco starší Satyaně Marii je šest let a Alyson si ji nadělila doslova jako „dárek k narozeninám“ (obě je slaví 24. března), Keeva Jane má tři roky.

Gay film

Kolem rodiny se ostatně točí i hereččin nejnovější počin s názvem Modern love. Jedná se o drama o skupině přátel, k nimž patří i dva gayové chystající se na svatbu, která se však neobejde bez zádrhelu.

Co přinese Alyson alias Lily další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku, uvidíte ve středu od 19.20 a 19.50 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.