Hvězda Hry o trůny Michelle Fairley se objeví v dramatu Nekompromisní trest!

Kvůli smrtelnému pobodání mladíka v restauraci stanula před soudem čtveřice mladých lidí. Ne všichni z nich však nesou vinu. Pokud však jediný nevinný vypoví proti ostatním, může je soud poslat do vězení na doživotí. Podívejte se na Nekompromisní trest na Prima Love v sobotu.

Britské drama Nekompromisní trest uvidíte v sobotu od 20:15 na Prima Love

Hvězda Hry o trůny

Michelle Fairley přišla na svět v červenci 1963 v Severním Irsku. Role, která ji silně proslavila se ale dočkala až po čtyřicítce – pro fanoušky fantasy je hrdou šlechtičnou Catelyn Stark z hitovky Hra o trůny. Michelle si nicméně zahrála i bohatou Avu Hessington v americkém seriálu Kravaťáci či teroristku v dalším známém seriálu 24 hodin: Dnes neumírej. Loni jste ji pak mohli vidět třeba po boku Chrise Hemswortha, Cilliana Murphyho a Bena Whishawa v historickém dramatu V srdci moře, na kontě má nicméně i desítky dalších, převážně televizních, rolí.

Zazářila v Shakespearovi

Michelle navíc patří k herečkám, které si vedle hraní před kamerou potrpí i na divadlo. Na prknech, která znamenají svět, se jí ostatně daří. Fairley tak například v roce 2008 získala prestižní Olivier Award za roli Amelie v Othellovi. A zabodovala i jako Lady Macbeth.

Michelle Fairley uvidíte v dramatu Nekompromisní trest v sobotu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.