Hvězda Hry o trůny Michelle Fairley se objeví v dramatu Nekompromisní trest!

Kvůli smrtelnému pobodání mladíka v restauraci stanula před soudem čtveřice mladých lidí. Ne všichni z nich však nesou vinu. Pokud však jediný nevinný vypoví proti ostatním, může je soud poslat do vězení na doživotí. Podívejte se na Nekompromisní trest na Prima Love v sobotu.

Britské drama Nekompromisní trest uvidíte v sobotu od 20:15 na Prima Love

Hvězda Hry o trůny

Michelle Fairley přišla na svět v červenci 1963 v Severním Irsku. Role, která ji silně proslavila se ale dočkala až po čtyřicítce – pro fanoušky fantasy je hrdou šlechtičnou Catelyn Stark z hitovky Hra o trůny. Michelle si nicméně zahrála i bohatou Avu Hessington v americkém seriálu Kravaťáci či teroristku v dalším známém seriálu 24 hodin: Dnes neumírej. Loni jste ji pak mohli vidět třeba po boku Chrise Hemswortha, Cilliana Murphyho a Bena Whishawa v historickém dramatu V srdci moře, na kontě má nicméně i desítky dalších, převážně televizních, rolí.

Zazářila v Shakespearovi

Michelle navíc patří k herečkám, které si vedle hraní před kamerou potrpí i na divadlo. Na prknech, která znamenají svět, se jí ostatně daří. Fairley tak například v roce 2008 získala prestižní Olivier Award za roli Amelie v Othellovi. A zabodovala i jako Lady Macbeth.

Michelle Fairley uvidíte v dramatu Nekompromisní trest v sobotu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.