Seriály a filmy

12. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Hvězda Chirurgů dostává v seriálu zabrat. V soukromí si ale umí osladit život

Autorka seriálu Chirurgové Shonda Rhimes se s hlavními hrdinkami a hrdiny seriálu vskutku nemaže. Dává jim pořádně zabrat. Tentokrát čeká velice těžká životní zkouška lékařku Nicole Herman. Její kolegyně jí ale daly naději. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Amelie si nevěří. Pomůže jí Arizona?

Nicole Herman se totiž pere s tumorem na mozku. Zprvu vypadal jako neoperovatelný, ovšem Amelie Shepherd a Arizona Robbins našly řešení, jak kolegyni zachránit. Termín náročné operace se blíží, Amelie o sobě nicméně začíná pochybovat… Podrží ji Arizona a další kolegyně a kolegové v náročné situaci?

Chirurgové – Arizona peče; foto: Instagram.com

Ve skutečnosti má sladké starosti

Ostatně právě Arizona dostává v seriálu také pořádné kapky – ať už se jedná o její těžký úraz, nebo partnerský sešup s Torress. Mimo seriál má naštěstí její představitelka Jessica Capshaw zřejmě především sladké starosti. Letos na jaře se například stala čtyřnásobnou maminkou – k devítiletému synovi Lukovi, šestileté Eve a čtyřleté Poppy 2. května přibyla ještě sestřička Josephine. Nejstarší dcerka navíc měla 20. října narozeniny, což jasně znamená další důvod k oslavě. A kdyby toho bylo málo, osladí si Jess živobytí ještě vlastnoručně upečeným koláčem.

Sladce ostatně Jessica vypadala i na Halloween. Čtyřicetiletá (kulatiny oslavila 9. srpna) máma čtyř dětí je prostě kost.

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.