Hvězda Chirugů se společně s topmodelkami objevila v bombastickém klipu Taylor Swift

Cindy Crawford, Selena Gomez, Jessica Alba, ale i dnešní topmodelky, jako je Gigi Hadid a Karlie Kloss, si společně s hvězdou seriálu Chirurgové Ellen Pompeo zahrály v apokalyptickém klipu Taylor Swift. Taylor ukázala, s kým vším má "bad blood".

Taylor Swift už dávno opustila styl přeslazené country princezny. V říjnu loňského roku vydala svoje poslední a nejúspěšnější album 1989 inspirované tanečními osmdesátkami, ale i klasickým písničkářstvím. Pětadvacetileté Swift bylo celý konec roku 2014 plno hlavně v Americe, ale i v Evropě. Momentálně brázdí se svým turné Asii, ale v neděli stihla vydat nový videoklip k singlu Bad blood. A do něj obsadila všechny svoje kamarádky či ženské idoly. Nutno podotknout, že většina z nich má míry 90-60-90.

Taylor kamarádí zásadně jen s topmodelkami

Taylor poslední dobou vystupuje jako silná a sebevědomá žena, která se nebojí podporovat ostatní ženy. To dává svým apokalyptickým klipem dost najevo. V klipu uvidíte samé mocné a sexy hrdinky, které znáte z různých vod světového showbyznysu. V seznamu můžeme začít třeba ženou, která za zrodem topmodelek stála. Cindy Crawford uvidíte jako jednu z bojovných amazonek po boku Taylor Swift.

V seznamu topmodelek však nekočíme. Jednu z rolí si zahraje i Karlie Kloss (boxerka), která je na titulních stranách Vogue už pár let jako doma. V klipu Taylor zazáří i nová tvář světového modelingu Gigi Hadid.

Smrt Meredith Grey, přichází nebezpečná Luna

Hrdinka seriálu Chirurgové, který můžete sledovat po desáté večerní každou neděli na Prima love, v klipu nemohla chybět. Ellen Pompeo totiž patří mezi ženské idoly Taylor Swift už odmalička. Dokonce po její postavě Meredith Grey pojmenovala i vlastní kočku (druhá kočka se jmenuje Olivia podle postavy ze seriálu Právo a pořádek, a pak... kdo je tu geek, že?). A Ellen má k laskavému a přirozenému vzhledu doktorky Grayové opravdu daleko. Teď je z ní Luna, která vám neslíbí ani váš vlastní život.

V klipu si zahrála i nejlepší kamarádka Taylor Swift, zpěvačka Selena Gomez (nešťastnice a expřítelkyně Justina Biebera), tentokrát soupeřku Taylor v boji o moc nad celým světem, kde muži nejspíš vůbec neexistují. Ve snímku plném ženských hrdinek pak nemohla chybět ani Jessica Alba!

Jessica jako motorkářka Domino stojí naopak za Taylor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.