Herečka z Myšlenek zločince hraje se svým opravdovým synem!

Rozhodně nebývá zvykem, aby herečka v úspěšném seriálu hrála se svým opravdovým dítkem. Slavní rodiče většinou chtějí své ratolesti uchránit před světem paparazzi. Ten se tolik netýká A. J. Cook, jež svého malého Henryho přivedla na svět a zároveň před kamery v seriálu Myšlenky zločince.

Celým jménem Andrea Joy Cook hraje v seriálu Myšlenky zločince speciální agentku JJ, ta má křehký přátelský vztah s lehce asociálním, ale okouzlujícím dr. Readem. Tvůrci úspěšného seriálu museli nějakým způsobem zakomponovat těhotenství herečky.

Zatímco většina televizního štábu zkouší papírové desky před rostoucím bříškem herečky (a objekty se zvětšují podle stadia hereččina těhotenství), tvůrci Myšlenek zločince graviditu JJ přiznali i před kamerou. V roce 2008 se tak narodil malý Mekhai Allan Andersen stejně jako v seriálu. Tvůrci akorát malému Mekhaiovi pozměnili jméno na Henryho.

Kmotrem seriálového Henryho, jenž je celá maminka, se stal právě dr. Reid.

Ačkoliv by mohla být silně věřící herečka pranýřována za to, že své dítě odmalička vystavuje stresu plynoucího z ostrého a nesmlouvavého showbyznysu, herečka je na rozdíl od ostatních amerických matek, které musí po pár týdnech neplacené mateřské dovolené do práce, se svým dítkem pořád.

Jak uvidíte ve fotogalerii, celý štáb si ho oblíbil a malý Henry už je pravidelně součástí hereckého týmu. Nejbližší vztah má stejně jako před kamerou s hercem Matthew Grey Gublerem, jenž hraje podivínského dr. Reida.

Co uvidíte v pondělí v pravidelných Myšlenkách zločince na Prima love?

Speciální agenti FBI tentokrát míří do Marylandu. V americkém státě někdo zabil ženu, která zveřejňovala na sociálních sítích vše ze svého života. Zanedlouho je zavražděn další člověk. Je evidentní, že vrah bude pokračovat, dokud ho FBI nenajde…

Myšlenky zločince uvidíte v pondělí ve 20.15 na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.