Seriály a filmy

14. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Herečka z Castla na zabití ukázala 3 lidi, které miluje

Pořádně osobní je úterní případ pro Richarda Castla. Zabili totiž chlápka, kterého dlouho obdivoval! Což obzvlášť naštve. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Primě LOVE.

Vrah, který zabíjí v kostele

Navíc i místo vraždy je pořádně netradiční. Oběť totiž zemřela v kostele. Zpočátku se zdá, že zemřelý chlápek Dave Johnson byl běžný smrtelník, posléze však vyjde najevo, že užíval umělecký pseudonym P. J. Moffet, živil se jako světoznámý spisovatel a byl také jedním z idolů Richarda Castla. Uf…

“Beckettová” ukázala koho miluje

Své idoly nedávno fanouškům ukázala i představitelka Kate Beckettové Stana Katic. Krásná Kanaďanka tak například zbožňuje Tildu Swinton. Anglická herečka, které v krvi koluje královská krev, si vybírá role, které vždy překvapí. Najdete ji ve vysoce uměleckých snímcích, ale i v komediích. Do každé postavy ale dá všechno a vytvoří z ní herecký monument.

Swinton si zahrála například Bílou čarodějnici v letopisech Narnie, hlavní roli ve filmu podle knihy Virginie Woolfové Orlando, či upírku Evu v dramatu Jima Jarmusche Přežijí jen milenci. A právě Jarmusch, a taky Johnny Depp patří k Staniným oblíbencům ve filmové branži.

Do třetice pak Stana vzdala poctu Bobu Marleymu.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20,15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.