Seriály a filmy

23. července 2015 08:00

Petra Kloidová

Herečka s manýry a špatnou pověstí? To je Katherine Heigl z Chirurgů

Abychom to uvedli na pravou míru. Na zlatý stupínek v kategorii neoblíbenosti by si stoupla Anne Hathaway, ale to je tajemství Hollywoodu. O manýrech blond krásky z Roswellu a Chirurgů si špitají i vrabci na střeše. Vy ji můžete vidět momentálně v pátek v seriálu Ve službách CIA.

Hollywoodská diva Katherine Heigl hraje v seriálu Ve službách CIA, který můžete vidět na Prima love ve 20.15 v pátek. Pomsta žene mladou analytičku CIA Charlie v seriálu Ve službách CIA. V úvodu seriálu totiž byla svědkem smrti svého snoubence Aaarona rukou radikálů...

Než zjistíte, co ji čeká v dalším díle, podívejte se na pár zajímavostí o představitelce Charlie – blond hvězdě Katherine Heigl, kterou znáte třeba z Chirurgů, pikantní komedie Zbouchnutá nebo Roswellu. A proč ji vlastně ve filmové branži tolik nenávidí? Její odchody ze seriálu jsou totiž minimálně podivné...

Od malička v showbyznysu

Šestatřicetiletá herečka je v showbyznysu ostřílenou suverénkou. Vlítla do něj jako malá, kdy začala působit jako dětská modelka. Na herectví se dala už jako teenager, počátkem 90. let. Mladou dámu si můžete pamatovat třeba z komedií Můj táta hrdina nebo televizního filmu Bouře.

Sexy mimozemšťanka

Velkou rolí bylo pro Heigl právě koncem 90. let účinkování ve sci-fi seriálu Roswell. Mladá herečka se přitom ucházela o tři postavy, než zakotvila u Isabel Evans.

Katherine byla mimochodem nějaký čas zasnoubená i se svým seriálovým kolegou Jasonem Behrem! Obří pracovní příležitostí pro Kat bezesporu byl i populární seriál Chirurgové (vídáte na Prima love v neděli po 22.00). Isobel tu hrála po šest sérií, než dala před natáčením přednost rodině. Právě její odchod nenechal nikoho klidným. I tvůrkyně seriálu a jedna z nejvlivnějších žen v televizním byznysu se vyjádřila o Katherine jako o herečce, s kterou se celých šest sérií spolupracovalo nejobtížněji.

Vavříny i malina

Právě Chirurgové a Zbouchnutá nastartovaly cestu Heigl na filmová plátna. Herečka se pak objevila v hlavních rolích třeba v romantické komedii Chceš mě, chci tě po boku fešáka Gerarda Butlera, "svatebním" počinu 27 šatů s Jamesem Marsdenem či komedii se špetkou dramatu Pod jednou střechou. O dva roky později však natočila i další komediální počin Slečna nebezpečná – který jí "vynesl" nominaci na Zlatou malinu pro nejhorší herečku v hlavní roli. Pokaždé se holt nezadaří. Jejím zatím posledním počinem je (překvapivě) taktéž komedie Všude dobře, doma peklo, kde zatápí nevěrnému manželovi v podání Patricka Wilsona.

Láska z klipu

A hereččin osobní život v reálu? Snad mnohem lepší! Katherine je totiž od roku 2007 vdaná za zpěváka Joshe Kelleyho. Randit spolu začali v roce 2005, poté co si Katherine zatančila v jeho klipu s romantickým názvem Only you. Už o rok později se pár zasnoubil a v současnosti jsou rodiči dvou adoptovaných holčiček Nancy Leigh a Adalaide.

Nový start? Vyhazov vlastní matky

Po úspěšných letech, kdy šla Katherine z jedné role do druhé, se poslední dobou spekuluje o tom, že na tom její kariéra není nic moc. Spolupráce s ní prý vůbec není jednoduchá a herečka je pověstná svými vysokými nároky. Nebyla jí cizí ani kritika projektů, které jí paradoxně přinesly největší úspěchy – jak Chirurgů, tak třeba zmíněné Zbouchnuté. Nedávno nicméně Heigl „vyhodila“ manažerku, kterou dosud dělala její matka! Nakopne tahle změna její hereckou kariéru?

Další díl seriálu Ve službách CIA uvidíte v pátek od 22.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.