Seriály a filmy

23. července 2015 08:00

Petra Kloidová

Herečka s manýry a špatnou pověstí? To je Katherine Heigl z Chirurgů

Abychom to uvedli na pravou míru. Na zlatý stupínek v kategorii neoblíbenosti by si stoupla Anne Hathaway, ale to je tajemství Hollywoodu. O manýrech blond krásky z Roswellu a Chirurgů si špitají i vrabci na střeše. Vy ji můžete vidět momentálně v pátek v seriálu Ve službách CIA.

Hollywoodská diva Katherine Heigl hraje v seriálu Ve službách CIA, který můžete vidět na Prima love ve 20.15 v pátek. Pomsta žene mladou analytičku CIA Charlie v seriálu Ve službách CIA. V úvodu seriálu totiž byla svědkem smrti svého snoubence Aaarona rukou radikálů...

Než zjistíte, co ji čeká v dalším díle, podívejte se na pár zajímavostí o představitelce Charlie – blond hvězdě Katherine Heigl, kterou znáte třeba z Chirurgů, pikantní komedie Zbouchnutá nebo Roswellu. A proč ji vlastně ve filmové branži tolik nenávidí? Její odchody ze seriálu jsou totiž minimálně podivné...

Od malička v showbyznysu

Šestatřicetiletá herečka je v showbyznysu ostřílenou suverénkou. Vlítla do něj jako malá, kdy začala působit jako dětská modelka. Na herectví se dala už jako teenager, počátkem 90. let. Mladou dámu si můžete pamatovat třeba z komedií Můj táta hrdina nebo televizního filmu Bouře.

Sexy mimozemšťanka

Velkou rolí bylo pro Heigl právě koncem 90. let účinkování ve sci-fi seriálu Roswell. Mladá herečka se přitom ucházela o tři postavy, než zakotvila u Isabel Evans.

Katherine byla mimochodem nějaký čas zasnoubená i se svým seriálovým kolegou Jasonem Behrem! Obří pracovní příležitostí pro Kat bezesporu byl i populární seriál Chirurgové (vídáte na Prima love v neděli po 22.00). Isobel tu hrála po šest sérií, než dala před natáčením přednost rodině. Právě její odchod nenechal nikoho klidným. I tvůrkyně seriálu a jedna z nejvlivnějších žen v televizním byznysu se vyjádřila o Katherine jako o herečce, s kterou se celých šest sérií spolupracovalo nejobtížněji.

Vavříny i malina

Právě Chirurgové a Zbouchnutá nastartovaly cestu Heigl na filmová plátna. Herečka se pak objevila v hlavních rolích třeba v romantické komedii Chceš mě, chci tě po boku fešáka Gerarda Butlera, "svatebním" počinu 27 šatů s Jamesem Marsdenem či komedii se špetkou dramatu Pod jednou střechou. O dva roky později však natočila i další komediální počin Slečna nebezpečná – který jí "vynesl" nominaci na Zlatou malinu pro nejhorší herečku v hlavní roli. Pokaždé se holt nezadaří. Jejím zatím posledním počinem je (překvapivě) taktéž komedie Všude dobře, doma peklo, kde zatápí nevěrnému manželovi v podání Patricka Wilsona.

Láska z klipu

A hereččin osobní život v reálu? Snad mnohem lepší! Katherine je totiž od roku 2007 vdaná za zpěváka Joshe Kelleyho. Randit spolu začali v roce 2005, poté co si Katherine zatančila v jeho klipu s romantickým názvem Only you. Už o rok později se pár zasnoubil a v současnosti jsou rodiči dvou adoptovaných holčiček Nancy Leigh a Adalaide.

Nový start? Vyhazov vlastní matky

Po úspěšných letech, kdy šla Katherine z jedné role do druhé, se poslední dobou spekuluje o tom, že na tom její kariéra není nic moc. Spolupráce s ní prý vůbec není jednoduchá a herečka je pověstná svými vysokými nároky. Nebyla jí cizí ani kritika projektů, které jí paradoxně přinesly největší úspěchy – jak Chirurgů, tak třeba zmíněné Zbouchnuté. Nedávno nicméně Heigl „vyhodila“ manažerku, kterou dosud dělala její matka! Nakopne tahle změna její hereckou kariéru?

Další díl seriálu Ve službách CIA uvidíte v pátek od 22.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.