Halloweenské proměny celebrit: Poznáte hvězdu amerického seriálu?

Neil Patrick Harris je herec, kterého všichni známe díky seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Přestože Neil hraje playboye Barneyho, v soukromém životě se svým partnerem vychovává dvojčata. A dokonalost jejich halloweenských kostýmů je známá po celém Hollywoodu!

Neil Patrick Harris se svou homosexuální orientací nikdy netajil. Ještě před svým úspěchem v televizním seriálu Jak jsem poznal vaši matku, který můžete sledovat každý všední den v 19.25 na Prima love, byl a je uznávaný muzikálový a divadelní herec. V divadelním prostředí jako gay nikdy neměl problémy. V roce 2007 se ale na internetu začaly šířit zprávy, že udržuje milostný poměr s dalším hercem, Davidem Burtkem. Harris nechtěl nechat prostor k dalším spekulacím, a proto v časopise People provedl svůj veřejný coming out.

V roce 2007 už se svým partnerem Davidem vystupovali jako pár a společně v New Yorku bojovali za práva gayů a leseb ve věci homosexuálních sňatků. V roce 2010 jim náhradní matka porodila dvojčata, chlapečka Gideona a holčičku jménem Harper. Obě dvě děti podle svých slavných otců nemají se showbyznysem žádný problém, naopak: "Znají celý štáb seriálu Jak jsem poznal vaši matku. A hodně je to baví, protože si na sebe můžou brát všechny ty kostýmy a princeznovské šatičky. To, v jakém odvětví pracujeme, jim vysvětlovat opravdu nemusíme. Žijí přece v našem světě," vysvětluje Neil.

Halloween je anglosaský svátek, jenž se slaví 31. října, den před Svátkem všech svatých a Dušičkami.

Jejich rodinný život by mohl být vzorem pro všechny ostatní. Podívejte se na to, jak stylově si užívají anglosaský svátek Halloween.

Minulý rok se rodinka oblékla ve stylu pohádky Čaroděj ze země Oz:

Čarodějové ze země Oz. Foto: Twitter: @ActuallyNPH

Předminulý rok, když byly jejich dvě děti opravdu maličké, toho využili stylově naprosto jinak. Předvedli se jako postavy z příběhu o Peteru Panovi, chlapci, který nikdy nechtěl vyrůst:

Petr Pan a jeho malé děti. Foto: Twitter: @ActuallyNPH

I tento rok se Neil Patrick Harris podělil se svými fanoušky na Twitteru, jak vypadá jejich halloweenská výbava pro dětskou oslavu. Převleky byly pro změnu na téma Alenka v říši divů:

Tento rok to byla Alenka v říši divů. Foto: Twitter: @ActuallyNPH

Na kostýmy pro halloweenskou party pro dospělé si ale musíme počkat až do čtvrtka večer. A podle Neila budou "daleko rozdílnější"...

Ať tak či onak, na představitele playboye Barneyho se můžete podívat i dnes v 19.25 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.