Gerard Butler zopakuje desetkrát: „P.S. Miluji Tě.“

Kde jsou ty časy, kdy se láskou popisovaly stohy papírů a vzdálenost se překračovala milostnými dopisy. Romantická komedie P.S. Miluji Tě není ani tak o dopisech jako o nesobecké lásce, která pomalu prohrává nad tou rychlou - instantní.

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Smrt jako začátek

Kolikrát jsme slyšely o romantických „slaďárnách“, že jsou to „netradiční“ romantické komedie? Co může být netradiční na příběhu, který končí po počátečních útrapách láskou dvou zamilovaných? Upřímně? Vůbec nic. Když ale romantická komedie začíná smrtí jednoho z manželské dvojice, něco tady nehraje. Přesto buďte ve střehu, i tak slzy potečou proudem.

Mladé Američance Holly zemře manžel, kterého v devatenácti potkala jako studentka umění na irském venkově. Teď je Holly třicet, místo bohémské umělkyně se stala realitní makléřskou a její manžel, který si uměl s vervou užívat života, je mrtvý. Holly je ztrátou své první lásky naprosto paralyzovaná. Dopis, který jí následně přijde, ji má pomoct od bolesti a poznat samu sebe. A kdo je posílá? Přece její manžel...

Hilary Swank opustí svou klukovskou image

Dostat do romantické komedie Hilary Swank jako oscarovou herečku, která se proslavila rolemi, kde se marně ztrácíte v pohlaví, stejně jako její postavy (Kluci nepláčou, Million Dollar Baby), musel být opravdu režisérský risk. Hilary na první pohled nezapadá do klasické škatulky amerických hereček, je svalnatá a šlachovitá nejen ze všech příprav na své filmové role, ale i kvůli svému sportování v dětství (gymnastika, plavání). Pro její postavu by leckdo zabíjel.

Hilary dostala šanci ukázat ztřeštěnou tvář ženy, která je i ve svých třiceti ještě na půl dítě. Rozesměje vás svoji zbrklostí při vzpomínce na první seznámení s manželem. Jenže, když po nocích tajně poslouchá hlas svého manžela z hlasové schránky, ani jeden kapesník nebude stačit...

Gerard Buttler, nenapravitelný sukničkář a milující manžel

Ani Gerard Butler, manžel Holly, sice zdaleka neoplývá opálenou pletí, vybělenými zuby a dokonalým tělem (jakou měl ve sparťanském filmu 300), ale má tu pověstnou jiskru chlapíka, který se s vámi seznámí tak, že vás začne líbat, aniž by vám dal šanci (ne)protestovat. Rošťák, kterému projde všechno. Gerard Butler je Skot jako poleno, jež hraje Ira ošlehaného nejen ledovým větrem, ale hlavně whisky. Hospoda a holky, to je jeho, přesto je jeho Holly na prvním místě. Neexistuje lepší kombinace.

Sám Butler se ani ve svých čtyřiačtyřiceti letech nestihl usadit. „Přiznávám se. Vysoké, dlouhovlasé „latinos“, to je moje.“ Dokládá svoji slabost pro brazilské modelky. Momentálně prožívá velkou lásku s pětadvacetiletou Miss Rumunsko. A občas svým šarmem poblouzní i jiné herečky. Taková Jenifer Aniston by mohla vyprávět...

Nenechte si ujít v neděli ve 13.35 P.S. Miluji Tě. Sledovat potrhlou dvojici, která bude tak připomínat vás dva, vám připomene, jak se neustále ženeme za něčím, ale doma máme to nejlepší. Alespoň většina z nás.

Víte, ře rošťák Butler si jen tak pro radost natočil HARLEM SHAKE? Podívejte se na video TADY!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.