Finišuje druhá řada Sherlocka Holmese: 4 nejzásadnější okamžiky

Druhá řada seriálu Jak prosté vrcholí! 24. díl přinese napětí i zvraty, než si je však vychutnáte, připomeňte si několik zajímavostí z této řady. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu ve 20.05 na Prima love.

Poslední díl Sherlocka Holmese se jmenuje Velký experiment. Vyřeší Sherlock všechno, co má? I svoje osobní bolesti? Poslední díl druhé řady uvidíte na Prima love ve 20.05.

S Sherlockem a Dr. Watsonovou jste mohli sledovat řešení různých kriminálních případů. Sherlock se také stále vypořádává se svým zhoubným vztahem k Moriartyové. Ten stále není ukončen. Sherlock má svoje démony a bude jenom na něj, co s nimi provede.

V Americe už diváci sledují třetí řadu seriálu.

Mycroftovo odhalení

A začneme od konce. Teprve minulý týden totiž Mycroft Holmes odhalil svou spolupráci s britskou MI6, která figuruje i v nadcházejícím díle. Bude mít bratrova aktivita dopad i na Sherlocka?

Lucyina premiéra a její únos

O pouhý týden dříve jste měli možnost zhlédnout též velkou premiéru Lucy Liu (Joan Watsonová). Ta se totiž ujala režie Studie v černé a příběh se také z velké části točil kolem samotné Watsonové – byla totiž unesena. Což Sherlocka pěkně naštvalo.

Osudová Jamie

Ani v druhé řadě fanoušci Natalie Dormerové nepřišli o zločineckého génia – Jamie Moriartyovou. Ta Sherlocka potrápila ve 12. díle (Žena, nebo ďábel). Nutno poznamenat, že koncem první série se právě Jamie postarala o dramatický zvrat, kdy vyšlo najevo, že je Moriartyová a Irene Adlerová jsou jednou a tou samou osobou.

Co dál?

Jak bylo naznačeno, čeká ve středu Sherlockovy fanoušky překvapení – jak se na vyvrcholení série sluší a patří. Můžeme vás však uklidnit. Nepůjde o nic fatálního pro hlavní postavy. Ostatně v Americe od konce října běží třetí řada seriálu, takže ústřední hrdinové jedou dál, i když je čeká určitá potíž a dokonce odloučení! Co se stane, uvidíte ve středečním díle!

Vychutnejte si závěr druhé série Jak prosté! Ve středu od 20.05 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.