Film podle skutečné události: Cizinec, který ztratil paměť

Sobotní večer je na Prima love vždy ve znamení skutečných příběhů. Jeden takový zfilmovali američtí tvůrci, kteří vyprávějí příběh o muži, jenž ztratil paměť a začal nový život. Ten starý však ještě neskončil. Vše uvidíte ve 20.05 na Prima love.

V sobotu večer na Prima love v 20.05 uvidíte romantický snímek podle skutečné události s názvem Milovaný cizinec.

Příběh tohoto cizince je důkazem toho, jak nás život občas zkouší, abychom neměli roupy. Takový byl i příběh Allana, muže, který měl ve středním věku naprosto všechno. Kromě dobrého byznysu a dobře fungující rodiny jeho život postrádal vzrušení.

Allan Grant byl majitelem slušně prosperující restaurace, otcem jedenáctiletého Chrise a dvaadvacetiletého Paula a manželem Lindy. Procházel krizí středního věku. Měl pocit, že jeho život je nudný, prázdný, o ničem. Každý den byl šedý jako ten před tím, každý den byl ve znamení ubíjející minulosti s nulovým výhledem do světlejší budoucnosti. Jednoho obyčejného dne se však všechno změnilo.

Jak se ztratí cizinec

A pak se stane obětí přepadení a přijde úplně o všechno. Po tvrdé ráně do hlavy ztratí i paměť. Násilné přepadení sice přežil, ale od té doby trpí Allan naprostou ztrátou paměti. Neví, jak se jmenuje, odkud pochází, ani to, že má rodinu, která po něm zoufale pátrá po celých Spojených státech...

Když je ale po čase vyloveno z řeky značně poškozené tělo, je Allan prohlášen za mrtvého. Allan zatím bez jediné vzpomínky na minulost bloudí krajem jako špinavý bezdomovec. Pak se seznámí s Andií Stantonovou, ovdovělou majitelku hostince a matku dvou synů, která se urputně snaží udržet podnik nad vodou. Allan u ní získá nejen přístřeší, ale také práci a nakonec i lásku. Začíná pro něj nový život. Jenže co se stane, až se mu vrátí paměť?

Podívejte se na Milovaného cizince na Prima love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.