Fantastické dorty: Když soutěžící omdlévají pod náporem

Reality show Fantastické dort vám tentokrát ukáží, jak se vytváří dort 1,5 metrů vysoký za rovných 9 hodin, což je pro každého profesionála šibeniční termín! Tentokrát se budou tři soutěžící snažit upéct dort ve tvaru pirátské lodě. A my vám můžeme prozradit, že jeden ze soutěžících se rovnou složil

Tentokrát bude soutěž poměrně krutá. Nervy a emoce potečou proudem. Přestože se celá soutěž odehrává ve sladkém prostředí, bude reality show Fantastické dorty v trochu hořkosladkém duchu. Proč? Očekávání pořadatelů soutěže budou totiž tentokrát extrémně vysoká. A někteří to nemusejí zvládnout. My vám už teď můžeme prozradit, že ten, kdo ze soutěže odejde jako poražený, bude pro všechny velkým překvapením.

Pirátské loďě s hořkosladkým koncem

A jaký je úkol? Je třeba vyrobit dort pro festival Pirátská invaze. Dnešními soutěžícími jsou Bob, Susan a Mike, zákazníkem je Kapitán Ray, pořadatel festivalu. Všechny tři týmy mají velmi ambiciózní nápady. Již na začátku soutěže je jasné, že každý dort bude velmi odlišný. Během příprav dortů se začínají objevovat problémy a třešničkou na dortu je požadavek Kapitána Raye – dort musí obsahovat maskota lodi, opičku. Opička musí být minimálně 10 cm vysoká.

V průběhu soutěže si asi nejlépe vede Susan. Všechny týmy jsou nervózní a zbývají poslední dvě a půl hodiny, když porota vyhlásí ochutnávku dortů. Výherce ochutnávky odstaví jeden z poražených týmů na celých 30 minut. Vítězem ochutnávky se stal Bob, který na 30 minut vyřadil Susan a její tým. Susan ale ztrátu dohnala. Když skončilo odpočítávání, Bobovi se dort rozpadl. Bob měl se svým dortem problémy už od začátku a nakonec se dort zhroutil úplně. Bob se psychicky složil. Po ukončení odpočítávání se musely dorty přesunout do místnosti s porotou, což jsou velmi napínavé chvíle, protože dorty jsou velmi vysoké a těžké. Bob se se svojí katastrofou popral a před porotu nastoupil s humorem a sedící na vlastním dortu. Bob tak na všechny udělal dojem. Susan zase udělala dojem svým dortem, ve kterém se ukrýval příběh, děla na bonbony, opilý kostlivec a pohybující se žraloci...

Podívejte se na celou soutěž Fantastické dorty už dnes na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.