Fantastické bonbóny: Halloweenská sladká havěť

Jackie v reality show Fantastické bonbóny se bude zase muset překonat! Ve stresu, způsobeném nedostatkem času a příliš náročnými klienty, se pokusí vytvořit sladkosti na halloweenský večírek! To uvidíte dnes na Prima love ve 20.45!

Jackie jako každé pondělí čeká další náročný úkol. Manželé Kernellovi pořádají halloweenský večírek. Halloween je období, které Američané přímo milují. Konají se stylové párty na strašidelné téma. Jaký je to vlastně svátek?

Americké dušičky a dětská zlomyslnost

Halloween je lidový svátek slavící se hlavně v anglosaských zemích, jako je Amerika, Austrálie Kanada i Velká Británie. Halloween připadá na 31. října, den před svátkem Všech svatých a Dušičkami. Děti se oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu s tradičním pořekadlem Trick or treat (Koledu, nebo vám něco provedu). Pokud malým koledníkům nenabídnete sladkosti, mohou vám opravdu něco provést. Nejčastěji je to pomalovávání automobilů, dveří, nebo zubní pasta na dveřích...

Název vznikl zkrácením anglického „All-Hallows-eve“, tedy „Předvečer Všech svatých“, vznikl z předkřesťanského keltského svátku Samhain – obdoby našeho Nového roku.

Foto: jackiesorkin.blogspot.com

Halloweenské sladkosti a fotbaloví fanoušci ve Fantastických dortech

Občerstvení i atmosféra musejí být magické, temné, děsivé a šokující, aby hosté na večer ještě dlouho vzpomínali. Jackie cukrářskou dílnu zásobila želatinovými hady, hmyzem a další havětí. Pouštějí se do výroby obří obludné lebky. Nebude chybět mozek, krev, bradavice na rozkládající se kůži a světelné efekty.

Další klientkou je Ali, která je ve vysokém stupni těhotenství. Plánuje oslavu brzkého narození miminka. Protože jsou Ali i její manžel vášnivými fotbalovými fanoušky, rozhodne se Jackie vyrobit stadion s tribunami plnými diváků. Na hřiště umístí karamelové miminko v čokoládové kolébce ve tvaru fotbalového míče.

To vše uvidíte na Prima love v pondělí ve 20.45!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.