Fanoušci Sherlocka jásají: Filmový Sherlock Holmes 3 bude!

Všichni Sherlockoholici můžou jásat. Zatímco vy můžete pravidelně sledovat seriál Sherlock Holmes: Jak prosté, do filmových kin se pomalu připravuje další filmový počin s Robertem Downeym Jr. a s Judem Lawem ve třetím dílu Sherlocka Holmese.

Sherlock Holmes posledních pár let po celém světě zažívá ohromný vzestup slávy. Ne, že by někdy zapadl, nicméně dva seriálové počiny a jeden hollywoodský jsou důkazem, že lidé milují geniální hlavní hrdiny s trochou humoru. Jak prosté.

Sherlock Holmes 3 čeká na schválení

Nejlépe placený herec na světě, Robert Downey Jr., nedávno představil svůj nejnovější film Soudce. Během tiskové konference se dostali ke slovu i fanoušci Sherlocka Holmese. Robert tedy přiznal, že Sherlock Holmes je v jednání a jen se čeká na to, jestli Warner Bros scénář a všechno ostatní potřebné schválí.

"Chceme, aby byl Sherlock Holmes 3 ten nejlepší ze všech verzí. Před půl rokem jsme se sešli s producentem a Judem Lawem s tím, abychom se domluvili. Perry Mason dokonce hledá v prvních knižních sériích motivy, které by měly být pro diváky úplně nové," prozradil Robert Downey Jr.

Jak se zdá, můžeme se tedy těšit na další novinky z příběhů anglického detektiva Sherlocka Holmese.

A co Iron Men?

Robert se však nerozpovídal jen o Sherlockovi, ale i o jeho oblíbené komiksové postavě Tonyho Starka. S Marvelem sice hodlá spolupracovat dál, další díl Iron mena prý však rozhodně nechystá.

Vy se mezitím dívejte na seriál o newyorském Sherlockovi každou středu na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.