Fakta: Každý vyšetřovatel z Myšlenek zločince má za sebou osobní trauma

Pondělní Myšlenky zločince na Prima love ve 20.15 se budou týkat dětských vojáků a teroristického útoku, který se odehrává v Americe. I během tohoto dílu poznáte, co se děje v hlavách vyšetřovatelů, kteří to v životě neměli lehké.

Zatímco uvidíte na Prima love vyšetřování dětských vojáků, kteří jsou speciálně vycvičení pro teroristické útoky v Americe, vyšetřovatelé speciální jednotky FBI se budou snažit přijít na to, jak se z dvanáctiletého uneseného dítěte může stát trénovaný voják na zabíjení.

Jak se autoři seriálu Myšlenky zločince nechali slyšet, každý seriálový charakter má nějaké osobní trauma a rozhodně to není náhoda. Podle autorů totiž nejde tíživé případy prokládat odlehčenými frázemi typu "Morgane, půjdeš na to rande?" A tak má každý seriálový charakter během série velice poutavé osobní příběhy, které poukazují na to, že každá silná povaha za sebou má velice citlivé místo.

My vám zatím představíme 2 osobní příběhy vašich seriálových oblíbenců.

Jason Gideon přišel o své muže

Zvláštní agent Jason Gideon je špičkovým analytikem FBI a je šéfem týmu vyšetřovatelů. Vyniká výbornými znalostmi lidské psychiky. Je rozvedený a má 25letého syna Stephena. Velice často bere své případy osobně. Aby si připomněl, proč svou práci dělá, vede si knihu vražd. Tato kniha obsahuje zápisky o lidech, jejichž život zachránil. Jason Gideon přišel o šest svých agentů při bombovém útoku ve skladišti a toto trauma se mu často promítá do osobního i pracovního života. Svému současnému týmu velice věří a rád s ním spolupracuje.

Morgan byl zneužívaný

Agent Derek Morgan je expertem na zločiny z posedlosti, má výcvik na výbušniny. Rok a půl strávil na tajné misi, je velice oblíbený mezi ženami. Přátelí se s Penelopou, často jí nadbíhá. V dětství jej zneužil vedoucí střediska mládeže, od té doby Derek nenávidí zločince, kteří zneužívají mladistvé.

Myšlenky zločince můžete vidět na Prima love každé pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.