Existuje Dokonalé manželství? To se dozvíte v sobotu na Love

Pokud existuje dokonalé manželství, tak sem s ním, říkáte si. Každý partnerský vztah má svoje mouchy. A ti, co tvrdí, že ne, ti musejí skrývat něco daleko horšího. Stejně jako Anna v kanadském thrilleru Dokonalé manželství.

Dokonalé manželství uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15. A jak můžete sami tušit, zas tak dokonalé rozhodně nebude.

Hlavní představitelka filmu, Annie, je žena dvou tváří. Milující manželka i bezcitná vražedkyně, která touží pouze po penězích. Podaří se jí druhou tvář schovat, aniž by někdo odhalil její plány?

Kdo je ten nešťastný?

Annie je vdaná za staršího makléře, kterého nemiluje. Podvádí ho s mladým a šarmantním podvodníkem Brentem. Ten ji přinutí zabít svého manžela, aby získala čtvrt milionu dolarů ze životní pojistky. Píchne mu injekci s chloridem sodným, která způsobí infarkt. Takže smrt vypadá jako nehoda.

Annie si plánuje život po boku Brenta, jenže Brent ji překvapí, když jí oznámí, že všechny peníze utratil na splacení svých dluhů. K tomu všemu ji Brent podvádí, takže Annie od něj odchází a už ho nechce nikdy vidět.

Po čtyřech letech je opět vdaná, tentokrát šťastně, za syna majitele developerské firmy. Má se velice dobře. Ale nikdo nezná její minulost. Vytvořila si novou identitu a nyní se jmenuje Marianne. Zabývá se charitou a chová se jako spořádaná manželka. Manžel ji miluje a její tchán také. Jenže na jejím večírku, který uspořádala pro svoji charitativní organizaci, se objeví Brent. Myslí si, že Marianne hodlá zabít svého muže a zdědit velký rodinný majetek. Marianne ho nepřesvědčí, že je šťastná a zamilovaná a o peníze že jí nejde...

Ale i tak se z ní stane krvelačná bestie.

Podívejte se na Prima love v sobotu ve 20.15!

A pokud si říkáte, že s takovou "ženštinou", jako je Anna, byste rozhodně nebyli a raději byste se rozvedli, podívejte se na pár rad:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.