Druhá série Sherlocka? Stále slušné kritiky a famózní Mycroft

Ač se někteří před dvěma lety moc netvářili na myšlenku „zmodernizovaného Sherlocka v New Yorku s ženskou verzí Watsona po boku“, seriál v USA i zahraničí zabodoval a vysloužil si další sezonu. Než se pustíte do nového dílu, mrkněte na pár zajímavostí o řadě.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima love.

Pochvala pro zloducha

První sezona si vysloužila pozitivní kritiky právě z hlediska novátorského přístupu, scénáře a také chemie mezi hlavními superinteligentními hrdiny – Sherlockem a Joan Watson. Druhá série si pak laťku udržela. Zvláštní pozornost si u fanoušků i kritiků získává Rhys Ifans alias Sherlockův bratr Mycroft – ostatně není lehké poprat se s tak slavnou postavou, byť v moderním hávu. Spokojená může být zřejmě i Natalie Dormer alias Mrs. Moriarty – obzvlášť dobrá je prý v dvanácté epizodě, takže se fanoušci mají na co těšit. Natalie má prostě na tak výraznou postavu, jakou je geniální zločinec, pořádnou páru!

Miliony diváků

Jaké díly ve světové premiéře přitáhly k televizi nejvíc diváků? Krom úvodního, který jste mohli vidět před pár dny, je to i čtrnáctý díl Dead Clade Walking, kde Sherlock otevře případ staré vraždy, objeví vzácnou fosilii a ještě se musí vyrovnat s tím, že ho kontaktuje starý přítel z feťáckých časů. Což už je slušná kupa událostí. Oba díly zhlédlo více jak deset milionů lidí!

Vzhůru za dalšími díly

Ostatně o tom, že ani další série své příznivce nezklamala, svědčí fakt, že už v březnu byla oznámena třetí řada seriálu! Světová premiéra prvního dílu? 30. října 2014!

Co čeká Sherlocka a Joan tentokrát? Kauza kolem krádeže tajných státních dokumentů a Sherlocka též dopis od jeho Nemesis – Jamie Moriarty.

Třetí díl druhé řady Sherlock Holmes: Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.