Dostali jste chuť? Tak bacha, tohle jsou sladkosti!

Není nic lepšího než maso v housce a hranolky. Všechno na oleji a nejlépe pozdě v noci na tahu. Cukrařina už je takový kumšt, že cukráři dokážou vytvořit na první pohled kalorickou bombu, která je však sladká! Takové umění uvidíte dnes na Prima love ve 20.15!

Když se rozhodovali, co dál dělat, cukrařina pro ně byla jasná volba. Někteří z nich jsou však tak dobří, že dělají dorty různých velikostí, chutí a tvarů. Nebojí se ničeho. Dort jako vaše oblíbené auto? Chcete pro svoje dítko dort ve tvaru jeho oblíbeného plyšáka? Nemusíte se obávat, všechny vaše fantazie se splní, umělci z australské cukrárny Planet Cake jsou schopni všeho, což uvidíte už dnes večer.

Dort ve tvaru jaguára za sto tisíc!

Reality show Báječné dorty můžete sledovat na Prima love ve 20.15 každé pondělí. Nakouknete do pracovního prostředí, kde se vytvářejí jedny z nejnáročnějších dortů na světě za několik tisíc dolarů! Tento týden uvidíte zákazku pro oslavence, který si přeje dort ve tvaru svého oblíbeného červeného jaguára. Klientka je ochotná zaplatit pět a půl tisíce dolarů, proto musí být přímo dokonalý. Pro nejzkušenější dekoratérku Margii je dort ve tvaru dravce silnic výzvou. Věří, že obstojí...

Dort pro holčičku s rakovinou

Přestože majitelka cukrárny ví, že nemá už další zaměstnance a cukrárna je díky množství práce jedním velkým uzlem vystresovaných zaměstnanců, přijímá další objednávku, kterou prostě nemůže odmítnout. Jde o dort pro sedmiletou holčičku, která je vážně nemocná. Vílí dort s delfínem dostane na starost mladičká, ale velmi šikovná Naoko. Ta také stvořila slané dorty, které můžete vidět ve fotogalerii!

A tohle můžeme paradoxně nazvat sladkou tečkou na závěr:

Hned po reality show Báječné dorty však pokračujeme dále. Ve 20.50 začíná reality show Božské dorty, kde výstřední Duff potřebuje zvládnout dvacet sedm dorů za pět dní!

Duff a jeho výtvory

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.