Diváky Primy love baví nejvíce drama a thrillery!

Prima love na Mezinárodní den žen 8. března oslaví třetí rok své existence. Během těch let si vytvořila svoje stálé publikum. Kromě romantické klasiky však diváci Primy love oceňují překvapivě hlavně napětí! Podívejte se na ty nejsledovanější filmy.

MDŽ známe hlavně z dob socialismu. Jenže rudým karafiátům už dávno odzvonilo a Mezinárodní den žen slavíme stále. Svátek, který připadá každoročně na 8. března, je původem sice socialistický svátek, nicméně jde o mezinárodně uznávaný den stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. Demonstrace švadlen se na konci tehdejší zimy děly hlavně na popud americké Socialistické strany.

Svátek, který měl oslavit volební právo žen

Svátek žen byl poprvé slaven 28. února 1909, kdy ho zmiňovaná politická strana vyhlásila. Evropa v čele s Německem a Rakusko-Uherskem ho začala slavit už v roce 1911, nedlouho poté se přidalo Švýcarsko a Dánsko. K jeho cílům patřilo uzákonění volebního práva žen, od roku 1975 pak je připomínán jako den mezinárodní solidarity žen za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj.

Kdy jindy by tak měl být založen televizní kanál, který byl zpočátku hlavně pro ženy? Co všechno jste během tří let s Primou love prožili? Jaké změny nastaly? To se dozvíte v článku:

V článku jsme vám řekli, jaké pořady Primy love byly nejúspěšnější, jen okrajově jsme se zmínili o filmech. Během tříleté éry Primy love jste mohli vidět nespočet romantických komedií, které patří mezi ty nejlepší na světě.

Klasický Notting Hill, který jen potvrdil slávu roztomile roztěkaného Hugh Granta a po dlouhé době zase ukázal romantickou notu Julie Roberts. Londýnská čtvrť Notting Hill od natočení filmu už nebude nikdy tím, čím byla dřív. Většina turistů neustále hledá malé cestopisné knihkupectví s modrým dřevěným rámem. O to smutnější je fakt, že tam už dávno nesedí pětatřicátník Hugh Grant. V každém případě – na webu Primy love vám pokaždé připomínáme, čím byl a je Hugh Grant tak okouzlující:

Zdá se, že bez Hugh Granta by to nebyla ta správná britská romantická komedie, proto nechybí ani v oblíbeném Deníku Bridget Jonesové, která se ve svých třiceti letech snaží ulovit chlapa, jenž není citový vyděrač ani perverzní týpek apod..:-). Dobře ví, proč ji všechny tak milujeme. Bridget Jonesová odmítá předstírat, že je dokonalá žena. A ukazuje, jaké jsme i my. Takový příběh na Prima love nesměl chybět:

Zatímco konec devadesátých let byl líhní kvalitních romantických komedií, 21. století už se vyznačovalo jinakostí. Až na Lásku nebeskou, která se rychle stala fenoménem, jaký zkousne dokonce i každý muž. Tu jste na Prima love mohli vidět také. Podívejte se na deset nejlepších romantických filmů a nechte se inspirovat, jak strávit jeden z večerů nastupujícího jara:

Divačky a diváci na Prima love oceňují nejvíc realitu a drama

I přes hity jako je Titanic, Notting Hill a Láska nebeská mají divačky a diváci Primy love nejvíce rádi filmy, které nemají do reality daleko. Jsou to dobrodružné thrillery, filmy protkané záhadami a rodinnými tajemstvími. Jsou to příběhy ze života, které se vám můžou stát kdykoliv.

Podívejte se na to, kolik diváků starších patnácti let sledovalo naše filmy.

Pět nejsledovanějších filmů na Prima love:

Nejsledovanějším filmem se stal thriller Odsouzena za vraždu. Sledovalo ho 246 000 diváků.

Druhým nejsledovanějším filmem byla romantická komedie Život s Helenou. Kate Hudson v hlavní roli sledovalo kolem 220 000 diváků.

Třetí nejsledovanější snímek bylo drama Vražda v mém domě, který jste mohli vidět v březnu minulého roku. Mystické drama vidělo v tu dobu přes 200 000 diváků.

Čtvrté a páté místo ve sledovanosti obsadily thrillery Christiina pomsta a Utajený zločin.

O televizní nabídce a novinkách na televizních obrazovkách vás denně informujeme na webu Prima love. Chcete vědět, co nosí vaše oblíbené seriálové hvězdy? Zajímají vás filmové hlášky z milovaných seriálů? Chcete poznat filmové zákulisí? Jste na správném místě.

Zdroj: ATO-MEDIA RESEARCH

Přečtěte si, co se děje s hrdinkami po dotočení Sexu ve městě:

Poznejte blíže Sběratele kostí:

Zasmějte se s Castlem:

Zavzpomínejte na ty nejlepší seriály:

Poznejte zákulisí těch nejlepších filmů:

Zajímá vás móda? Víte, kde se oblékají seriálové hvězdy? Připomeňte si jejich styl:

Také nás můžete sledovat a podpořit i na Facebooku Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.