Dětská hvězda z Roseanne se neztratila! Je z ní slavná komička

Sarah Gilbert si s televizí potykala už v dětství a jako teenager se zapsala do paměti řady televizních diváků rolí sarkastické dcerky Darlene v seriálu Roseanne. V showbyznysu zůstala. A v poslední době má hned několik důvodů k radosti. Další díl seriálu Roseanne uvidíte ve čtvrtek od 11.50 a 12.20

Láska k ženám

Loni na jaře se totiž devětatřicetiletá Gilbert provdala za hudebnici, textařku a bývalou členku slavné formace 4 Non Blondes Lindu Perry a o pár měsíců později pár oznámil, že Sara je těhotná. V současnosti má hvězda Roseanne pár týdnů do porodu. Pro Saru však není mateřství žádnou novinkou – z předchozího vztahu s producentkou Allison Adler má desetiletého syna Leviho a sedmiletou dcerku Sawyer.

Třetí těhotenství si prý Gilbert nadstandardně užívá. Od doby co ho oznámila, má totiž prý spoustu příjemné pozornosti ze strany přátel, spolupracovníků i fanoušků. "Přijde mi vtipné, že mi lidé tleskají... opravdu jsem neudělala moc. Upřímně... je to zvláštní," žertovala nedávno Gilbert v talkshow The Talk, na níž spolupracuje. V téže talkshow Gilbert své těhotenství také v září oznámila – její kolegyně, mezi něž patří například manželka Ozzyho Osbourna Sharon, novinka překvapila a některé i rozplakala.

Randila s Johnem

Perlička na závěr. Jako teenager randila Sara se svým kolegou ze seriálu Roseanne Johnem Galeckim, kterého můžete aktuálně vídat jako Leonarda v seriálu Teorie velkého třesku na Prima Cool. Právě během tohoto vztahu herečka oznámila, že je lesba, s Johnem jsou však dodnes dobří přátelé.

Další díl seriálu Roseanne ve čtvrtek od 11.50 a 12.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.