Poznejte osobně kolegu Castla a Beckettové, čerstvého ženáče Esposita

Javier Esposito, jedna z hlavních postav populárního seriálu Castle na zabití a kolega dvojice Castle–Beckettová. Než si dáte další díl se svými oblíbenými hrdiny, mrkněte na pár zajímavostí o Espositově představiteli, Jonu Huertasovi. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.15.

Jon „Esposito“ Huertas. Co o něm (ne)víte? Huertas začínal u armády! Osm let totiž sloužil u armády Spojených států jako technický pracovník a parašutista. Zúčastnil se invaze do Panamy v roce 1989 a také války v Perském zálivu. Huertas byl u armády v letech 1987 až 1995, načež začal pracovat na své herecké kariéře. To je obrat!

Sabrina i Halle

Už o pár let později slavil první úspěchy – jako lovce čarodějnic Brada si ho můžete pamatovat ze seriálu Sabrina: Mladá čarodějnice. Po boku Halle Berry si zahrál ve snímku Proč se blázni zamilují?, prošel i Útěkem z vězení, Námořní vyšetřovací službou. Výrazným zářezem je pak v jeho kariéře série Generation Kill, která pojednává o útoku na Bagdád. V Castlovi hraje od roku 2009.

Skočil do chomoutu

Nedávno jsme psali, že se vdala Stana Katic. A Huertas je ženáč jen o trochu déle. Minulý měsíc oslavil rok manželství. Svou dlouholetou přítelkyni Nicole si vzal 4. května 2014. Zatímco Katic se vdávala v evropské Dalmácii, Huertas si to s nevěstou střihl do Mexika.

Jon je také muž mnoha tváří. A teď myslím jen v tom dobrém. Působí nejen jako voják, ale i producent.

John Huertas s manželkou, foto: www.jonhuertasfan.com

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.