Co za 44 let stihl americký Sherlock Holmes? Třeba být prvním manželem Angeliny Jolie!

Anglický představitel amerického Sherlocka Holmese, Johnny Lee Miller, jehož můžete sledovat pravidelně každou středu v premiérové sérii Sherlock Holmes: Jak prosté, nedávno slavil narozeniny. A za svůj život toho stihl opravdu dost...

Johnyho Lee Milerra před čtyřicítkou oslovila americká televize, aby zpodobnil klasickou anglickou postavu poněkud americkým způsobem. A tak je americký Sherlock Holmese tak trochu utečencem z Británie žijícím v New Yorku a jeho parťák už není muž dr. Watson, ale dr. Watsonová v podání americké herečky Lucy Liu.

Představitel Sherlocka Holmese toho však za svých 44 let živoita stihl o dost více. O tom, že Johnny Lee Miller slavil narozeniny v práci, jsme vás informovali zde

A co všechno stihl za 44 let? Začínáme od začátku.

1) V roce 1995 si vzal nejkrásnější ženu na světě

V roce 1994 se Johnny Lee Miller potkal během natáčení filmu Síť s tehdy neznámou herečkou Angelinou Jolie. Ta se v 21. století, tedy o pár let později, stala oficiálně nejkrásnější ženou světa a jednou z nejúspěšnějších hereček vůbec. Manželství jim vydrželo čtyři roky a prý jsou stále přátelé.

2) Zahrál si v kultovním snímku 90. let

Johnny Lee Millera zná celý svět pro jednu hlavní roli, když si v roce 1996 zahrál peroxidového Magora v Trainspottingu. Anglický filmový kult o životech feťáků na předměstí Edinburghu se tehdy proslavil na celém světě, což se v rámci britské filmografie nestává tak často.

3) V roce 2006 potkal svou manželku a zplodil syna

V roce 2006 totiž začal randit s modelkou a herečkou Michele Hicks a o dva roky později se v Malibu vzali. V době svatby s Jonnym už byl na cestě jejich syn Buster Timothy Miller, který se narodil v prosinci 2008.

4) Běhá maratony

Před sedmi lety uběhl svůj první maraton v Londýně, a to hned pod tři hodiny, což je obrovský úspěch. Johnny však miluje všechny možné sporty, nejen běh. Více informací o jeho osobním životě se můžete dozvědět tady.

5) Přivezl medali

Johnny Lee Miller se nedávno pochlubil na svých sociálních sítích i tím, že je to nadšenec do bojového sportu jiu jitsu. Z jedné soutěže si dokonce přivezl i medaili, ale kov blíže nespecifikoval.

6) Po dvaceti letech slavné setkání

Fanoušci Trainspottingu se mohou těšit na únor 2017. Johnny Lee Miller natočil s Ewanem McGregorem a režisérem Dannym Boylem další pokračování po 20 letech úspěšného filmového kultu.

Sledujte Sherlocka Holmese každou středu na Primě LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.