Co uvidíte na LOVE? Krimi Městečko Urbino a vaření!

Co vás čeká poslední volný den v tomto týdnu? Nedělní program na Prima LOVE je narvaný krimi, ale i vařením.

Už druhé pokračování německého krimiseriálu Městečko Urbino: Mrtvá v paláci můžete sledovat tuto neděli ve 20.15 na LOVE. Tentokrát se policista se svou přítelkyní bude muset ponořit do nového kriminálního zločinu.

Dopravní policista Roberto musí převzít vyšetřování případu vraždy mladé dívky. Pomáhá mu v tom jeho přítelkyně, studentka medicíny a budoucí patoložka Malpena. Začíná se ukazovat, že jde o rituální vraždu. Jak jim vyšetřování půjde? To uvidíte v neděli ve 20.15 na LOVE!

Odpoledne po obědě si vychutnejte Gordona Ramseyho

Ve 14.20 uvidíte na Prima LOVE kolegu Zdeňka Pohlreicha, světového šéfkuchaře a majitele několika restaurací po světě, Gordona Ramseyho. Gordon se stejně jako Zdeňěk Pohlreich vydává do (amerických) restaurací a učí majitele takových zařízení vést jejich podnik a bohužel i někdy vařit jejich zaměstnance.

Tento víkend se však můžete těšit na opravdu výživné restaurační příběhy.

Sledujte Prima LOVE!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.