Seriály a filmy

20. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Co pro své fanoušky připravuje hvězda z Castla na zabití?

V seriálu je Stana Katic jako Kate Beckettová zavalena případy vražd a dalších kriminálních činů, v reálném životě má však taky rušno! Čemu se zrovna talentovaná herečka – krom užívání si novomanželského života – věnuje?

Úterní večer na Prima love vždy patří americkému seriálu Castle na zabití. Nepoddajný spisovatel Castle a drsná policistka Kate Beckettová budou řešit podivnou vraždu, protože vražda excentrického mladého muže a vynikajícího hráče biliáru je obklopena tolika záhadami, že Castle s Beckettovou málem uvěří v existenci neviditelného vraha. Další premiérový díl uvidíte už dnes na Prima love ve 20.15!

Vraťme se ale k seriálové hvězdě, která v televizní show nosí sukni. Sedmatřicetiletá herečka Stana Katic, představitelka temné Beckettové, bude hvězdou dobrodružného snímku Rendezvous, který se natáčel v Jordánsku! Hlavními hrdiny je pár pátrající po svitcích od Mrtvého moře v městě Petra! Film by měl být inspirován klasikami Na sever severozápadní linkou nebo Zemeckisovou Honbou za diamantem. A Stana už na svém Instagramu zveřejnila pár fotek z natáčení:

Instagram.com

V novém snímku nebude chybět ani láska, Katic si ve snímku zahrála s Razou Jaffreyem, kterého jste mohli vidět třeba v seriálu Ve jménu vlasti. Fešák s ostře řezanými rysy ztvárnil postavu Aasara Khana.

K rodinným kořenům

Jak je vidět, s flmovými nabídkami se u Stany roztrhl pytel, momentálně natáčí snímek Sisters Cities – příběh čtyř poněkud odcizených sester. Ty se po matčině sebevraždě setkávají doma a snaží se popasovat s tajemstvím, které postupně vyplouvá na povrch. Stana si tu zahraje nejstarší sestru, právničku Carolinu. Další sestry ztvární Michelle Trachtenberg (Super drbna, Buffy, přemožitelka upírů, Eurotrip), Jess Weixler a Troian Bellisario (Prolhané krásky).

Vzhůru do světa!

Co se jejího osobního života týče, kromě svého manželství, o kterém jsme vás již informovali, Stana zřejmě velice ráda cestuje a nedávno se vydala například do Jižní Ameriky – na Instagramu se pak s přáteli podělila o pár fotek z Peru!

Stana Katic v Peru, instagram.com

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý od 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.