Seriály a filmy

20. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Co pro své fanoušky připravuje hvězda z Castla na zabití?

V seriálu je Stana Katic jako Kate Beckettová zavalena případy vražd a dalších kriminálních činů, v reálném životě má však taky rušno! Čemu se zrovna talentovaná herečka – krom užívání si novomanželského života – věnuje?

Úterní večer na Prima love vždy patří americkému seriálu Castle na zabití. Nepoddajný spisovatel Castle a drsná policistka Kate Beckettová budou řešit podivnou vraždu, protože vražda excentrického mladého muže a vynikajícího hráče biliáru je obklopena tolika záhadami, že Castle s Beckettovou málem uvěří v existenci neviditelného vraha. Další premiérový díl uvidíte už dnes na Prima love ve 20.15!

Vraťme se ale k seriálové hvězdě, která v televizní show nosí sukni. Sedmatřicetiletá herečka Stana Katic, představitelka temné Beckettové, bude hvězdou dobrodružného snímku Rendezvous, který se natáčel v Jordánsku! Hlavními hrdiny je pár pátrající po svitcích od Mrtvého moře v městě Petra! Film by měl být inspirován klasikami Na sever severozápadní linkou nebo Zemeckisovou Honbou za diamantem. A Stana už na svém Instagramu zveřejnila pár fotek z natáčení:

Instagram.com

V novém snímku nebude chybět ani láska, Katic si ve snímku zahrála s Razou Jaffreyem, kterého jste mohli vidět třeba v seriálu Ve jménu vlasti. Fešák s ostře řezanými rysy ztvárnil postavu Aasara Khana.

K rodinným kořenům

Jak je vidět, s flmovými nabídkami se u Stany roztrhl pytel, momentálně natáčí snímek Sisters Cities – příběh čtyř poněkud odcizených sester. Ty se po matčině sebevraždě setkávají doma a snaží se popasovat s tajemstvím, které postupně vyplouvá na povrch. Stana si tu zahraje nejstarší sestru, právničku Carolinu. Další sestry ztvární Michelle Trachtenberg (Super drbna, Buffy, přemožitelka upírů, Eurotrip), Jess Weixler a Troian Bellisario (Prolhané krásky).

Vzhůru do světa!

Co se jejího osobního života týče, kromě svého manželství, o kterém jsme vás již informovali, Stana zřejmě velice ráda cestuje a nedávno se vydala například do Jižní Ameriky – na Instagramu se pak s přáteli podělila o pár fotek z Peru!

Stana Katic v Peru, instagram.com

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý od 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.