Co čeká seriálovou Carrie Bradshaw v roce 2015?

Carrie bude příští rok možná kolem pětačtyřiceti. Její seriálová a filmová představitelka Sarah Jessica Parker přiznává, že ty dvě spolu mají společného víc než jen lásku k botám. Tak jaký pro ni bude rok 2015? Zeptali jsme se astrologů.

Sarah Jessica Parker se narodila před děvetačtyřiceti lety, přesněji 25. března. Její sluneční znamení je beran. A rok 2015? To je prozatím velká neznámá pro každého. Jen tato americká herečka nedávno připustila na sociální sítí Twitter, že se jedná o další natáčení Sexu ve městě (a to se možná stane ve zmiňovaném příštím roce).

Jak sama přiznala, v životě spisovatelky a sloupařky o sexuálním životě jednoho z největších měst na světě, je ještě jedna neuzavřená kapitola, jež by byla potřeba divákům převyprávět.

Jaký však bude rok 2015 pro představitelku Carrie Bradshaw a ostatní berany?

Když si přečtete charistiku ženy ve znamení berana, na Carrie stejně jako na její seriálovou představitelku perfektně sedne. Žena - beran působí jako silná osobnost, je emancipovaná a sebevědomá. Je si vědoma svých kvalit a její planeta Mars jí dodává bojovnost, sílu a energii. Nemá typické ženské poddajné chování, v případě, že není spokojená, dá to s velkou razancí najevo.

Je to typ amazonky, bezstarostné a nebojácné, dokáže prosadit své plány a je ráda nezávislá. V pracovní oblasti bývá ambiciózní a nemá ráda podřízenou pozici. Je romantická a vášnivá a dokáže muže dobývat. Má neutuchající touhu poznávat nové věci, dokáže se rychle nadchnout i vzrušit. S touto ženou se nebude její okolí nikdy nudit…

Jaká bude láska v roce 2015?

Milostný život Carrie Bradshaw byl většinu času přímo různobarevný, zatímco Sarah Jessica Parker si spíše libuje v dlouholetých vztazích. Sedm let strávila po boku ego-maniaka v tom nejlepším slova smyslu jménem Robert Downey Jr. V současné době žije už dlouhá léta ve svazku manželském.

Nejlepší období pro lásku je pro berany období února, ale opravdové žně lásky a plnou spokojenost můžou tyto ženy zažít v měsíci březnu, kdy vaše znamení bude posilovat přímo plejáda planet – láskyplná Venuše, silný a energický Mars a také dárce štěstí a pohody Jupiter ve znamení Lva a především Slunce, které vstoupí do vašeho znamení 21. 3., kdy také začíná období jara.

V pozdějších měsích se však objeví komplikace....

VÍCE HOROSKOPU NA CELÝ ROK 2015 NAJDETE TADY (stejně jako jiná znamení):

Sex ve městě můžete sledovat každý všední den po 22. hodině!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.