Chcete odletět do New Yorku s Prima LOVE a nevíte jak na to? Inspirujte se!

Zkusila byste ráda své štěstí v naší soutěži se seriálem Sex ve městě, ale přesto vás stále nenapadá, jak se nalíčit, učesat a obléct tak, abyste co nejvíce dosáhla k vytoužené výhře?

Nechte se inspirovat Sexem ve městě podle Fashioonbook.cz

Fashionbook.cz se rozhodl udělat focení ve stylu Sexu ve městě, kdy se role Carrie zhostila Kitti Nedvědová, Samanthu si zahrála Hanka Biriczová, do Mirandy se převtělila Anežka Niederlová a sladká jako Charlotta byla Klára Slavíková.

Kitti á la Carrie: stejně jako seriálová Carrie je i Kitti spisovatelka na volné noze. Na sobě má velmi ženský outfi t složený z volánkové sukně, červených lodiček na vysokém podpatku a květin ve vlasech. Mužským elementem je obyčejné bílé tílko a pánská košile. Tyto nesourodé prvky ale tvoří perfektně nesladěný celek, přesně ve stylu Carrie.

Hanka je nepřehlédnutelná stejně jako Samantha. Minišaty s flitry střižené jako kimono doplňují sandálky šelmovitým potiskem.

Výrazné náušnice Hance fantasticky sluší a jsme si jisti, že by je ocenila i Samantha.

Anežka alias Miranda září v retro střižených zelených šatech.

Doplnila je etno náhrdelníky, lodičkami v office stylu a retro kabelkou.

Bonusem k podobě s Mirandou je přirozená, nazrzlá barva vlasů.

Klára působí stejně sladce jako Charlotte. Šaty s květinovým potiskem v siluetě do „áčka“ jsou absolutním hitem letošní sezony, ale v šatníku seriálové Charlotte už jsou věčnou stálicí.

Klára jim přišla na chuť teprve nedávno, ale o to lépe k jejímu stylu sedí.

Styling měla na starosti Kateřina Papežová, make-up Katarína Tomášiková. Oblečení zapůjčilo H&M, o skvělou atmosféru se postaralo pražské Václavské náměstí.

Už víte, jak na to? Tak neváhejte a od 1. srpna se těšíme na vaše fotografie! Více o soutěži najdete tady.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.