Castle stále hledá Beckettovou. Přerostla jí touha po spravedlnosti přes hlavu?

Další díl premiérové řady seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Primě LOVE. Drama pokračuje! Castle pořád hledá Beckettovou a Beckettová je na cestě za rozpletením pořádně zamotaného zločinu. Nepřerostla jí její posedlost přes hlavu?

Proč Kate Castla opustila?

Přitom to všechno začalo tak krásně. Kate nedávno povýšili, minulý týden s manželem tokali jak hrdličky. A pak Castle zjistil, že mu lhala o pracovní schůzce a místo toho se hluboko zapletla do krvavého případu, v němž chce hájit spravedlnost – na vlastní pěst a nebezpečí, které nakonec dostihlo i Castla. Šlo mu totiž doslova o krk. Kate ho sice před smrtí zachránila, ale později zase záhadně zmizela.

Beckett balancuje na tenké hraně

Beckett totiž spadla do vyšetřování vzájemně provázaných kriminálních činů, v nichž byl jednou z ústředních postav bývalý senátor William Bracken, který je zodpovědný za vraždu Kateiny matky. Joanna Beckettová ho totiž svou prací ohrožovala. Bracken je sice ve vězení, ale pátrání není u konce a Kate se nyní, společně se záhadným hackerem, dostává stále hlouběji. Nakonec dojde k šokujícímu zjištění…

Co to bude? Nasytí to konečně její touhu po spravedlnosti?

A hlavně – setká se už brzy znovu s Castlem a kolegy?

Uvidíte v dalším dílu premiérové řady seriálu Castle na zabití v úterý od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.