Castle na zabití: Stana Katic se pochlubila maminkou i ségrou

Richard Castle a Kate Beckettová jsou zpátky! Nicméně než naskočíte do sedmé řady populárního seriálu, která začíná pořádně dramaticky, omrkněte novinky u představitelky Beckettové Stany Katic. Sympatická herečka a zpěvačka fanouškům ukázala své nejbližší.

První díl sedmé řady seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Krásné ségry

Nejdřív se, před pár týdny, Stana pochlubila svou ségrou. A vyzvala fanoušky, ať své sourozence rozhodně nezanedbávají.

Všechno nejlepší

A jako správná dcera sedmatřicetiletá herečka nedávno nezapomněla ani na další důležitou ženu svého života, tedy maminku. 10. května jí na svůj instagramový účet věnovala jak působivou fotografii, tak i věnování rovnou od srdce.

Tak co? Jsou si dámy podobné?

Rodinné trable

A teď na chvíli do seriálu. Stanina Kate Beckett si totiž v úterý prožije pořádně dramatické chvíle! Na počátku sice zjistí, že Castle nezemřel při nehodě, jak se původně obávala, ale zmizel neznámo kam. Když se o několik týdnů později, naprosto dezorientovaný, objeví, záhada se navíc rozhodně nevyřeší! Detektiv a populární spisovatel si totiž z doby, kdy byl unesen, vůbec nic nepamatuje.

Pěkně ostrý start!

První díl sedmé řady seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.