Seriály a filmy

14. července 2015 08:00

Petra Kloidová

Bývalí Kate Beckettové. S kým randila před Castlem?

Záhada pokračuje. Richard Castle totiž pořád neví, co dělal dva měsíce a žádá o pomoc v televizi, Beckettová je mu sice oporou, ale práce nepočká – další případ na obzoru! Než zjistíte jaký, připomeňte si partnery, s nimiž randila, než se „konečně“ dala dohromady se svým kolegou.

Další díl premiérové řady seriálu Castle na zabití už v úterý ve 20.15 na Prima love!

Tom Demming

Tenhle týpek vypil Castlovi, žárlivému už v dobách, kdy s Kate ještě zdaleka nechodili, pořádnou dávku krve. Kate se s ním zapletla v druhé řadě. A z Demminga a Castla se díky tomu stali „dva kohouti na smetišti“ toužící upoutat pozornost odvážné policistky. Ke Castlově radosti se však Kate s Tomem rozešla už v závěru druhé řady.Pohledného detektiva si mimochodem zahrál Michael Trucco, který si střihl i roli Nicka, přítele Robin Scherbatsky v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (vídáte též na Prima love).

Krom toho si ho můžete pamatovat třeba ze seriálu BattlestarGalactica nebo Pomsta.

Will Sorenson

Ještě před ním randila Kate s dalším chlápkem od fochu – agentem FBI Willem Sorensonem. Tenhle týpek se specializoval na únosy (respektive dopadení únosců a záchranu obětí), a právě při vyšetřování případu uneseného chlapce se Kate a Will dali dohromady… Ovšem to bylo ještě předtím, než poznala Richarda Castla.

Sorenson se objevil v seriálu všehovšudy dvakrát – v první řadě s Kate pátrali po unesené holčičce a naposledy jste ho mohli vidět v souvislosti s případem zabitého plastického chirurga v závěru první série. Tehdy taky schytal kulku, ale přežil! Willa ztvárnil Bailey Chase. Známý je třeba jako Graham Miller z hitu Buffy, přemožitelka upírů (kde měl výraznou roli i představitel Castla Nathan Fillion), Beckett „Becks“ Scott z americké verze Ošklivky Betty nebo Conelly ze seriálu Longmire.

Joshua Davidson

Tohle bylo překvapení! Kate totiž zalovila mimo krimi revír a začala chodit s kardiochirurgem! Sympatický Josh měl krom jiného stejnou slabost pro motorky jako ona, nicméně je rozdělovala dálka – tmavovlasý fešák pracoval často v zahraničí. A Kate to docela štvalo… Zajímavost? Právě Josh se hned dvakrát podílel na záchraně Kateina života! Poprvé byl součástí týmu, který pomáhal Castlovi a Beckettové s vyproštěním z obřího mrazáku, kde byli uvězněni. Podruhé Kate operoval poté, co ji na konci třetí řady postřelili.

Nicméně ani tenhle vztah neklapl, prostě si nebyli souzeni. Joshuu hrál Victor Webster, který má na kontě třeba účinkování ve snímcích Král Škorpion – Bitva osudu, Continuum nebo v seriálech Sex ve městě a Myšlenky zločince (vídáte též na Prima love).

Nu a (alespoň prozatímního) vítěze v boji o Kateino srdce netřeba představovat…

Jaké bude jejich další dobrodružství?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.