Božského není nikdy dost! Uvidíte ho v neděli na Love

V neděli na Prima love budou zářit samé známé osobnosti. Už jsme vám jednou napověděli. Pan Božský bude opravdu Pan Božský. Konečně ho uvidíme v trochu jiné roli, než jsme zvyklé ze Sexu ve městě...

Chris Noth je noroticky známý, jeho role Pana Božského je naprosto nezapomenutelná. Všechny jsme ho sledovaly, když jako bohatý podnikatel vrazil do Carrie Bradshaw – a tak to vlastně všechno začalo... Pak ji s kufrem v ruce před jejím bytem opustil. Proklínali jsme ho.

Během všech řad Sexu ve městě se ke Carrie vracel jako zjevení, které každá z nás měla ráda. To on byl vždy předzvěstí toho, že se zase všechno změní. Že Carrie přestane být tou hodnou Carrie, která pomáhá prodávat nábytek truhláři Aidanovi... Konec seriálu, kdy pan Božský vzal Carrie v Paříži do náručí, nám ho vzal.

Ale Pan Božský se vrací...

Pan Božský je prostě Bůh

Kromě známého Chrise Notha uvidíte ve filmu Pan Božský další známé tváře z Hollywoodu. Hilary Duff, která nedávno porodila, hraje dceru matky, jež se neustále s někým rozchází. Každý nepodařený partnerský vztah je hřebíčkem do rakve jejímu sebevědomí.

Budete překvapeni, ale matku hraje Heather Locklear, kterou si ještě všichni dobře pamatujeme jako největší mrchu ze seriálu Melrose Place.

Film pro starší generaci? Ani omylem!

Mohlo by se zdát, že tohle je film pro starší generaci, ale chyba lávky. Hilary Duff se jako dospívající holka snaží své matce ulehčit život tak, že se virtuálně začne vydávat za jejího potenciálního přítele. Sama však poznává jednoho moc pěkného kluka ze školy...

A kde, zatraceně, bude ten Pan Božský, říkáte si? Jelikož virtuální vztah začne zrát k opravdovému setkání, zachrání Hilary právě on... A možná, že se z toho zrodí láska!

Podívejte se na nedělní romantiku s Primou love ve 20.15! Pan Božský ve svém filmu... to si nemůžeme nechat ujít, uznejte samy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.