Booth se vrácí k závislosti na hazardu. Jak zareaguje Kůstka?

Na pořádné horké půdě se tentokrát během vyšetřování pohybuje Seeley Booth. Opouští totiž Ameriku a zločincům půjde po krku v dalekém Íránu! Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Zachránit Arastooa

Booth má společně s Cam Saroyan speciální úkol – zachránit kolegu Arastooa Vazariho, který před časem odjel do Íránu kvůli příbuznému v ohrožení… A sám se teď dostal do pořádných potíží. Připletl se totiž ke zločinu a unesli ho… Dobrodružství v úplně neznámém prostředí? To je pro tuhle dvojku pořádná výzva!

Co nechal Booth doma? Temnou minulost

I přes akci v náročných podmínkách však nejspíš ten největší problém na Boothe čeká doma… Před časem totiž neodolal hazardním hrám, s kterými měl kdysi obří problémy, a důsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Jak fanoušci seriálu Sběratelé kostí ví, Booth měl v minulosti velké problémy právě s gamblingem.

Ačkoliv se několik sérií v seriálu zdá, že Booth je z gamblerství už naštěstí úspěšně vyléčený, momentálně tomu tak nic nenasvědčuje. Jakákoliv závislost je totiž celoživotní boj. Touha po gamblerství se může objevit nenadále v kterýkoliv moment života. I to se stalo Boothovi.

Když se to dozví Kůstka, zareaguje překvapivě dost drsně. Už teď vám můžeme prozradit, že tento problém v seriálovém manželství hodně zamíchá s dějem celého seriálu.

Uvidíte v dalším dílu seriálu Sběratelé kostí v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.