Blondýna z Evropy 2 špulila rty jako Hanychová

Známá blondýna z videoblogů Evropy 2 – PuPINKa společně se svými kolegy připravila happening, který byl svolán na pražské Palackého náměstí. Na této růžové akci nemohla Prima LOVE chybět!

Každý účastník akce měl přijít v růžovém, a protože se jich na místě sešlo několik set, pokusili se vytvořit co největší růžové foto. Celý růžový zástup se pak přesunul do nedalekého klubu, kde zábava ve znamení této sladké barvy pokračovala.

Maskot oblíbeného rádia PuPINKa prozradila, jak má správná blondýna vypadat. „Musí hlavně pořádně špulit rty,“ řekla blondýnka a přítomným fotografům předváděla pózy, kterými proslula česká harcovnice večírků zlaté pražské mládeže Agáta Hanychová.

Jako bonus uspořádali moderátoři Evropy 2 pro návštěvníky této akce autogramiádu, na níž nechyběli Lucie Šilhánová, Libor Bouček, Iva Vavřínová a samozřejmě hvězda večera PuPINKa s Pavlem Cejnarem, který akci moderoval.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.