Blair Waldorf utíká z vlastní svatby. Víte, odkud má šaty?

Seriál Super drbna o zámožných dětičkách z Upper East Side nikdy nenabyl nálepky komediálního žánru. Stávají se v něm ovšem neuvěřitelné příběhy. Za vším hledejte Chucka Basse. Blair uteče z vlastní svatby...

Chápeme, že americký seriál Super drbna sledujete ve chvíli, kdy se vám podaří trochu si ráno "přivstat". Vstávat v 10.45, kdy se Super drbna na Prima love vysílá (v sobotu i v neděli) znamená jediné – včera jste se v baru nezapomněli. A my se ptáme: není to škoda? Super drbna je totiž pořád tak skvělý seriál, jako býval.

Na Prima love můžete o víkendu momentálně sledovat pátou řadu. Co se v ní děje? Blair se kompletně zbláznila a hodlá se vdát za prince. Je na to ovšem připravená? Tajná nahrávka, kde těsně před svatbou Chuckovi vyzná lásku, tomu tak nenasvědčuje.

Ani Serena to nemá lehké. Rozhodne se Danovi vyznat ze svých citů k němu. A Blair po svatbě? Po šokojícím zjištění, co by ji čekalo v manželském životě s chladným princem, za pomoci Dana utíká...

Super drbnu můžete sledovat na Prima love v 10.45 každou sobotu a neděli!

I seriál Super drbna si zakládá na dokonalé módě a spolupráci s významnými značkami. I svatební šaty Blair Waldorf byly trochu speciální. V návrhářské dílně je nevytvořil nikdo jiný než královna svatebních šatů, které se nevěsty klaní po celém světě.

Vera Wang využila své podzimní kolekce 2012, aby pro Leighton Meester (Blair) vytvořila ty nejkrásnější princeznovské šaty. Šaty sázejí na zvýrazněný pas.

Původně ovšem měly krajkové rukávy, které se pro představitelku Blair upravily tak, aby měla pouze živůtek. Jaká verze svatebních šatů se vám líbí víc?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.